Aselinmom 14 günlük bebeğim var şuan uyku düzenimiz bşraz karışık, zaten şuanda bir düzen hemen beklemiyorum ama daha yeni doğurmuşlar sizlerin nasıl merak ettim😊
Shaliya Aselinmom ozamanlsr 0 uyku gündüzü gece geceyi gündüz yaşıyorduk vala ne çektiğimi bir ben birde Allah biliyor 😁
buselidunya Aselinmom bacım beşiğin içine gömülüyodum ben dk da bir uyanıyodu ah ahh. Ne uyku düzeni 😄 2 buçuk 3 ayından sonra düzene soktuk 9-10 gibi uyuyor 😏
Aselinmom Shaliya bende emzirmek için kendim uyandırıyorum😄uyku düzenimiz yok ama benim uyuyacağım zamanlarda o uyanık olmak istiyor.😀😏
Shaliya elfeyllzdmr maşallah Allah bağışlasın 🌹 ama merak etmeyin düzene giriyorlar 2. Aylarından Sonra şimdi zor zamanlarınız rabbım kolaylık versin 🥰
elfeyllzdmr Aselinmom valla emme durumuna bağlı. En son saatlerce emdi 3 buçuk saat uyanmadı ama az emdiyse 2 saatte bi felan uyanıyor
buselidunya Aygulzumra Valla ilk zamanlar memede uyuyordu benimkide. Ama büyüdükçe zaman geçtikçe kendiliğinden bırakıyor eğer uyumazsa sallıyorum bir iki öyle dalıyor 🙃