annesininbitanesi11 Bebeğim iki aylık bezliyken oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum sizce sıkıntı olurmu gelişimi sağlamadan
irva annesininbitanesi11 Çok daha iyi olur yaptırın.Ben 3.5 aylıkken yaptırdım.Keşke doğduktan 10 gün sonra yaptırsaydım.😂
Seda23Yusuf annesininbitanesi11 hicbisey olmaz ben 40 ondan sonra yaptircaktim eşim kıyamadi 7aylikkeb yaptırdık sadece ilk gün huzursuz oluyo acısı oluyo o kadar
durucinar Ne kadar erken okadar iyi bizde 2aylikken yaptırdık iyiki diyorum ilk 2gun sonra sizde anlamıyorsunuz ne ara iyilestigini
annesininbitanesi11 durucinar bakımını nasıl yaptınız kaç günde iyileşiyor altını değişirken çisini yaparken sıkıntı oluyomu
irva annesininbitanesi11 1 hafta sabah akşam teramisin sürüp bıraktım yedirme sür kalsın bezle dedi.1 hafta sonra maşallahı var iyileşmişti zaten.
durucinar annesininbitanesi11 biz ilk 2 gün bardak koydurttu doktor bir de hiç elimizi sürmeden bir losyon vermişti onu kullandık bir sıkıntı da çıkmadı çok şükür Ateş mates de yapmadı çünkü doktorumuzun attığı iğne 48 saat uyuşturucu etkisi vardı ilk iki günümüz çok güzel geçmiştir çok şükür 5gün yikanmadi hiç o bardaklarda pipiye kaka bulaşmasın diye