NiDaAli_o
Evim cadde üzeri dolayısıyla çok ses oluyor, tozu kiri cabası.. Aşırı aşırı aşırııı güneş alıyor, nerdeyse güneş gözlüğü takılacak kadar.
Biraz da küçük bir ev; ıvır zıvırı koyacak yer bulamıyorum, ütü masası, elektrik süpürgesi falan hep kapının arkasında.
Yatak odasında yatağım duvara bitişik bu yüzden nevresim değiştirmek tam bir işkenceye dönüşüyor.
Mutfağımın tezgahı sanırım biraz eğimli musluğu açıp bişeyler yaptığımda tüm tezgah su içinde kalıyor. Mutfak dolapları az, mutfak eşyalarım çok olmamasına rağmen herşey üst üste duruyor. Bir borcam, bir tencere alacağım zaman herşeyi çıkartıp alacağımı alıp diğerlerini tekrar diziyorum bu da artık sinirimi bozuyor.
Haa bir de apartmandakiler var; çok gürültücüler, evlerinde yaptığı gürültü yetmiyor gibi tüm gün/akşam apartmanda da gürültü yapıyorlar, sürekli birbirlerine sesleniyorlar, ayak sesleri, çocukların apartmanda koşma bağırma sesleri falan.. Şimdiye kadar bu konuda uyarıda da bulunmadım yüzüm tutmadı. Offf şimdi bunları yazarken bir kere daha soğudum evden 🤦♀️