Alyazeynep55 Kızlar uç aylık kızm var bebeğimin cisi sarı ve kokuyor mamayla besleniyor bu normal mi yoksa enfeksiyon olabilir mi bebeğimde herhangi bi huzursuzluk ateş vs gibi şeyler yok ama kafama takıldı
irva Alyazeynep55 Olabilir de olmayabilir de.Tahlil yapılmadan net bir şey diyemeyiz canım.Her bebekte ateş veya huzursuzluk yapmaz enfeksiyon.Bunlar olmadan da olabilir yani.
ikicocukluAnne_ Alyazeynep55 benim oğlum da öyle oluyor ama sadece sabah besini değiştiğim de nedense
Alyazeynep55 irva tahlil yapılırken nasıl yapılıyor ilk çocuğum bilmiyorum araştırırken gördüm sorayım dedim canı yanmaz değil mi
irva Alyazeynep55 Genelde idrar tahlili ve kültürü için minik poşet takarlar o bölgeye.Acımaz o merak etmeyin.Ama ben kültürün her zaman sonda ile alınması taraftarıyım.Çünkü poşette bakteri yokken bile var gösteriyor.Ben oğlumun sondayla aldırmıştım.
Alyazeynep55 irva kendi doktoruna Pazartesi günü danıscam belki cişten direk idrar tahlili yapr inşallah bi aksilik çıkmaz
Nf20 Alyazeynep55 4,5 aylıkken başımıza gelmişti dediğiniz gibi belirti yoktu ama aşırı koku vardı doktor 1 haftalık antibiyotik tedavisi uyguladı sonrasında geçti ama her ay yeniliyoruz tahlili
Alyazeynep55 Nf20 allah allah neden oluyor ki o kadar da sık değiştiyorum vE kalın giydiriyorum aslımda ev de sıcak 50 60 yanıyor her yer bilemiyorum ki yaaaaaa
Nf20 Alyazeynep55 sıcaklıkla ilgili değil kullandığınız bir krem veya bebekte kabızlık varsa olur demişti bizim doktorumuz
Yasemin89- Alyazeynep55 enfeksiyon olabilir benim kızımda kaç kere oldu koku dışında belirti yoktu. Antibiyotikle geçiyor.
Mirage91 Alyazeynep55 Bizim kızda 2 aylıkken öyleydi enfeksiyon çıktı kesinlikle test yaptırın vakit kaybetmeyin.