Busraygtt Merhaba hanımlar bebeğim 5 ay 10 günlük anne sütü sadece 1,5 ay aldı mamayla besleniyor ek gıdaya geçen varmı veya gecen varsa bu zamanlarda neler veriyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Cansusucu Busraygtt benim bebem 5 aylık yoğurt avokado muz irmik havuç püresi elma armut şimdilik tek öğün olarak veriyorum sende verebilirsin
Hazalperi Busraygtt tadımlara başla canım önce yoğurt sonra sebze ver sonra meyve sonra çorbalara geçesin 5 ay sonundayız çorbalara başladık
Gupsemmm Busraygtt ben 4ay bitti başladım meme +mama beslenecekti ama mama almadı neredeyse hepsini denedim olmadı bende gıdaya geçtim irmikle meyveli püre yapırum meyveli yoğurt verdim birde sabah kahvaltı veriyorum kendimce bir tarif benim diğer iki kızımda erken başladı ek gıdya ileriki aylarda yememe sorunu yaşamadım vede çok sağlıklı çocuklardı ben çalıştığım için benim bebeler hep erken başlıyor valla çorbaların suyundan verdım içine tuzsuz Etimek var ondan aldım çok güzel yiyor
Cansusucu Busraygtt evet irmiği pişiyorum içine yoğurt meyve karıştır yesin sasece yoğurt meyve de verebilirsin