Ruhh Mrb kızlar bebegim 5 aylık oldu ama ben hala adet olmadım benim gibi olan varmı normal dogum yaptım ilk 2 ay boyunca adet oldum ama şimdi olmuyorum test yaptım bebek çıkmadı ne zaman olurum sizce
Almilaninannesi Ruhh canim bende ilk iki ay adet oldum kizim 5 aylik 2 gundur adetim basladi tekrar. Normal durum dahada uzayabilir endiselenme
MomTubamom Ruhh bende doğum yapalı 5 ay oluyo bende daha olmadım emzirdiğim için olmuyo diye düşünüyorum test yapmadım 40ım çıktığından beri hap kullanıyorum çünki
Almilaninannesi Zuzu35 1 sene adeti geçikeni bile duydum. Genelde emziren annelerde daha geç, emzirmeyenlerde ise daha kısa süre içinde adet kanamaları başlıyormuş. Endişeleniyorsanız doktora gidin derim.
Fatmavrsn Bende sezeryen doğum yaptım ikinci ayda oldum 1 gün oldum bi daha gelmedi🙄🙄🙄🙄 anlamadm düzene girsede rahatlasakya😂😂😂
Mduygum Fatmavrsn bende ayni senin gibi oldum dogumdan iki ay sonra bir gun oldum daha gelmedi ne kadar oldu sen dogum yapali
merwwe Ruhh normal doğum yaptım oğlum 7 aylık bende olmadım ama doktorum sölemişti endişelenicek bi durum yok yani :) korkmayın benim teyzem 3 yıl emzirmiş ve olmamış :)