Bahcemin_gulu Eslemsi_04 ödüller kısmından istediğiniz ödülü alabiliyorsunuz. Tabi kaç kalp lazımsa o kadar biriktirmek gerekiyor.
Bahcemin_gulu 10sare hergün giriş yaptığınızda bir kalp veriyor ana sayfadaki görevlerini yerine getirirseniz 10 20 30 40 50 kalp veriyor birikince ödül havuzundan hediye seçebiliyorsunuz
Asellmirammm BalarisiYusra canım şimdi ben bi arkadaşımı davet ettim indirdi fiş onayından sonra 100 kalp kazanacaksınız diyo fiş onayı nedir
BalarisiYusra Asellmirammm arkadaşın her hangi bi yerden primanın bi ürününü alıp fişini yetkili kişiye gönderecek öyle veriyo 100 kalp
Merveahsenduru BalarisiYusra bu açıklama kısmında KDV+ÖTV ödemesi talihlilere aittir diyor ne kadar çıkıyor bilgi verebilir misiniz leyya_mnks
BalarisiYusra Merveahsenduru birşey ödemedim sormuştum hatta bende o yazıyı görünce bişey ödemiceksiniz demişti sekreter
BalarisiYusra Haziran98 aynen eşim işten dönerken kapının girişinde görmüş üzerinde ismim yazıyormuş açıp okuyunca ilk anlamadım bile bez kazandığımı aklıma bile gelmedi sonradan anladım 😃😂
Haziran98 BalarisiYusra bişey daha sorucam canım ya altın rozetli çekilişlerde örneğin 250 altınllik bı ödüle istek yapıyorsun kazandığnda altın eksiliyor mu