Htckr 9 aylık bebeğimin dudağının kenarında uçuk gibi yaralar çıktı teramisin kullansam bi zararı olur mu bilgisi olan yardımcı olabilir mi
aselrigel Htckr bir zararı yok kızımın yüzü soyulmuştu parkta düşmüştü ben kullandım hem çabuk iyileşti yarası
irva Htckr Teramisinin deri ve göz merhemi ayrıdır.Sizde ki hangisi ? Tabiki bir de doktora sorsanız daha iyi olur.
[silindi] Göz merhemi olduğu için göz hassas olan bir organ cilt daha dayanıklıdır ama söz konusu bebek olunca bilemedim ağzına değmeyecek şekilde az miktar da olabilr mi👍🏼
Htckr [silindi] ya bende öyle düşünüyorum ama çok kararsızım internetten falan araştırdım bişey bulamadım
Htckr Simurg yani şuan korana çok hızlı yayılıyor hastaneye gitmek istemiyorum öyle bişey mümkün olsaydı zaten sorardım
Defnem20 Canım bence git uçuk virüsü bebekler için tehlikeli bir virüs. Göster doktor karar versin ihmal etme . Korona olmayalım diye başka bir şey çıkarma Allah korusun başına. Geçmiş olsun
Htckr Defnem20 eğer böyle olursa götüreceğim zaten teramisin iyi gelir dediler o yüzden ne bilim ya çok karıştı kafam
Mytinyson Şöyle ben hamileykwn elimi çok derin şekilde kesmiştim ve doktor teramisini bile sürmeme izin vermedi. Bebeğe geçebileceği için. Bundan yola çıkarak bence kullanmayın bir doktora görünün derim. İnşallah düzelir yavrunuzun dudağı 🙏🏻