Adelezra Selam hanımlar ? acaba gün içinde kendinize zaman ayırabiliyor musunuz? ☕️ Bir kahve olabilir 🤲🏻ibadet olabilir 🤓 tv izlemek olabilir 🤦🏻♀️kuaför olabilir ??
SeherRonyaMelek Adelezra 2 bebişimide aynı saatte uyutuyorum hoop öğlen yemeği , sonra kahve sigara ve biraz uzanma :)
Cheddar Adelezra ayırıyorum çok şükür. Kuaföre gitmiyorum virüsten dolayı ama kendim evde uğraşıyorum bişeylerle 😊 kahvemi içerim bulmaca çözerim, kitap okurum burada takılırım
BabyGroot Adelezra daha önce kendime hiç zaman ayırmıyodum baktım çok mutsuz etmeye başladı bu beni artık 2 haftadır kızım öğle uykusundayken günlük rutin cilt bakımı yapıp havamdaysam biraz makyaj yapıyorum 😊 onun dışında kızıma hazırladığım yemek ilerin videosunu çekmek hoşuma gidiyo instagramda sayfamızda paylaşıyorum diğer annelere de fikir oluyo daha da mutlu oluyorum 😊
Simurg Maalesef sıfır. Şimdi düşündüm de gün içinde iki dk oturamıyorum Sadece gece bebeğim uyudugunda çay içip yatıyorum
17112020 Sadece emzirirken nette takılıyorum..bazen kahve icerim 3 çocuğum var ..aksam 8 den sonra bana ulaşılamıyor pert oluyorum genelde
Hicranmry Adelezra kuaför hariç hepsi sporda yapıyorum hatta 😂 pandemiden dolayı kuaföre gitmiyorum yengem kuaför Yılda bir belki giderim🤗