Avucumdagokyuzu Merhabalar sevgili annenler, 8 aylık bir oğlum var ve boyu bu ay Olması gerekenden 1 cm Kısaymış. Ben de araştırırken argıvıt Focus şurupla karşılaştım. Acaba kullanıp da faydasını gören oldu mu?
Biscolataerkegim Avucumdagokyuzu Vitamin adı üstünde tabiki faydası olacak 😊 Ama boya ama kiloya 🐣 Ben boyda bir farklilik görmüyorum gözümün önünde ondan mı bilmem ama iştahı falan çok iyi
Alinduru Avucumdagokyuzu biz 🙋🏻♀️ Aslında ilk başta çok inanmıyordum ama gerçekten işe yarıyormuş faydasını gördük. Hem içinde çok vitamin var hem de boy uzattığı sanırım bilimsel olarak da kanıtlanmış.
Tosbikella Avucumdagokyuzu focus yetişkin çocuk için normal olanını kullanın sadece argivit olanını kullanın eczacınız nasıl belirtmez böyle biseyi
Deniz_kvk Alinduru ne kadar suredir kullandinizve kac cm vr kilo aldi? Aslinda ben de takviye olarak dusundum.eczaci agir bir surup gerek uok bebegin gelisimide iyi gorunuyor dedi. Bizi takip eden hemsire de uygun gormedi zaten gelisimi iyi gerek yok dedi. Ama ben de fazla boy ve kilo goz cikarmaz diye dusunuyorum 😄
Alinduru Deniz_kvk ☺️ Aslında bu durumda doktorun ne dediği önemli. Eğer yeterli görüyorsa bence canınızı sıkmayın. Yani sadece olması gereken kıvama getirir bence fazlasını yapar mı bilemiyorum. 2 aydır kullanıyorum doktor kontrolünde öğreneceğiz ama ulaşamadığı yerlere ulaşıyor oradan bile anlıyoruz ☺️ Ama biz fortini multi fibre de kullanıyoruz o yüzden kilosunu oda etkiler ☺️
Avucumdagokyuzu Eczacımız şurubun sürekli kullanılmaması gerektiğini söyledi. Ara vererek kullanmak gerekiyormuş. Siz nasıl kullandınız acaba?
Avucumdagokyuzu Tosbikella eczacı sadece bir çay kaşığı kullanmamızı tavsiye etti. Tedirgin oldum şimdi boyu uzasın derken allah korusun zarar vermeyelim.
Tosbikella Avucumdagokyuzu bize eczacımız o şekilde uyarmıştı bir yıldır ara vererek kullanıyoruz faydasını gördük görüyoruz da fakat focus değil bilemedim
Burcc 1 cm çok değilki. Bizim doktorumuz herşeyi yiyorsa vitamin önermiyor. Bence o 1 cm farka çok takılmayın
Avucumdagokyuzu Beslenmesine aslında çok dikkat ediyorum ama hem kilo olarak hem boy olarak ortalamanın biraz altında kalınca etraftan da zayıf bu çocuk lafları yüzünden denemek istedik. Burcc