Ummuhan09 Kızlar oruç tutuyorum fakat biraz zorlandım galiba heryerim ağrıyor ara versen günahı nedir acaba sadece yarın tutmayacağım sonra Allah izin verirse hep tutmayı düşünüyorum
Asafeymeninannesi Ummuhan09 Yorulma,zorlanma,yapamama gibi bahaneleri Allah kabul etmiyor ne yazık ki. Hem günahı hemde kefareti ağır oluyor Bahane kelimesi yanlış anlaşılmasın lütfen 😊 Allah sizinle olsun inşaAllah
Ultraslan40 Ummuhan09 doktorunuz varsa ona bi sorun bence, şimdi tahmin edersiniz ki burada kimse tutmayın ya da tutun diyerek hakkınıza ya da günahınıza giremez. Bence bir muayene olun 🙏
Ummuhan09 Asafeymeninannesi Allah razı olsun kardeşim ama bilmiyorum gerçekten böbreklerim ağrıdı bugün kalbim çarptı aslında bunların nedeni bebeğimi sabahtan öğlene kadar sıcakta güneşte gezdirmekten oldu diye düşünüyorum kızım evde durmak istemiyor sürekli gezmek istiyor
Ummuhan09 Asafeymeninannesi yok canım ama dediğim gibi öbür günler süper geçti fakat bugün böyle bi rahatsız oldum
Asafeymeninannesi Ummuhan09 Kendinizi fazla yormamaya bakıp orucunuza devam edin lütfen 😊 Kendiniz için,ahiretiniz için 😌