Zeynok 45 günlük bebeğim var, bugün asla uyumadı be yaptıysam hem alttan hem üstten çıkarttı gazını ama hala huzursuz uyku başına mı vurdu anlamadım. Aabah 7 den ber ayakta. Bu durumda olan varmı ?
Morfrenk Zeynok eskidenmiş o koyduğun yerde uyuyan bebekler. Şimdikiler chucky gibi anacım ☺️ çok normal çok küçük, düzen beklenemez. Çok ağlıyor huzursuzluğu ıkınması kızarması varsa gazı vardır
Gokalpsmom06 Zeynok ben canim.benimkide 45 gunluk uyumUyor asla uyusada 5 dk icinde uyaniyor huni takip gezmeme az kaldi
Ssmzsh Zeynok çok şükür o günler geride kaldı, sizinde güneşli günleriniz yakın sabredin :) büyük ihtimal gaz yada karın ağrısı yaşıyor olabilir anlattığınız gibi bizde ya gaz yada karnı ağrırdı üzücü ama yapılacak birşey yok 🤭 gaz damlası kullanıyo musunuz
Emir3302 Zeynok Zeynok erkek bebekse bence sunnet istiyordur benim oğlumda da kireçlenme vardı ağlıyordu huzursuzdu bence bi baktırın
Zeynok Morfrenk uyuyor uyanıyor hemen 5 dk sonra elleri hep yumruk yüzünü kaşıyor devamlı anlamadım gitti
Morfrenk Zeynok kundak yap cano yoksa o ellerle baş edilmiyor. Büyüdükçe uyandırıyor kendini iyice elleriyle.. Kundak yap sen Bi bide elektrik süpürgesi sesi ya da beyaz gürültü aç YouTube dan öyle uyutmayı dene
esragncr Zeynok benim bebeğimde öyle uykuya daldığı gibi elini yüzüne götürüp ikinip kıp kırmızı oluyor
Morfrenk Gokalpsmom06 ya illaki ağlayacak ama alışacak yoksa büyüdükçe o kadar elleri durmuyor ki uyutmak mümkün olmuyor yani. Bebek ağladığında odağını dağıtın hem huuuuu felan derken bir elinizle bacağını pışpışlayın, bebek ağlamaya odaklanamaz
Gokalpsmom06 esragncr benimkide oyle uykuda surekli garip.sesler cikarip.kizariyor morariyor hemencik.uyaniyor.sonrs
Gokalpsmom06 Morfrenk canim denedim denemz miyim asla izin vermiyor tislaya hirlaya cikariyor ellerini 😔
Morfrenk Gokalpsmom06 sen bilirsin bir süre mızırdanır alışır ama 2 3 aylık olduğunda pişman olursun kundağa alıştırmadışına, sanki benimki ağlamadı ellerini çıkarmadı mı sanıyorsun ☺️
esragncr Gokalpsmom06 peki niye öyle oluyor ben çok tedirgin oluyorum bebeğimin elleri çok hareketli sanki istemsiz şekilde hareket ediyor
Gokalpsmom06 Morfrenk kullaniyorum gaz damlasi nurse harveys kullaniyorum ama pek ise yaradigi soylenemez metsilde ise yaramamisti
Gokalpsmom06 esragncr benimkide oyke canim bilmiyorum.hic durmuyor elleri surekli yuzunde havada ses cikararak genlesiyor uyandiriyor kendini gaz sancisi olabilecegi soylendi
Morfrenk Gokalpsmom06 zaman zaman ha diye geçmiyor. Üzülme ama 3 4 aydan önce geçmeyecek zaten sadece damla hafifletecek