Ecemim Kızım 3 aylık birden sütüm azaldı doymuyor aç ağlıyor doktorumuz similac yada humana mama al dedi. Hagisini önerirsiniz???
Buharcik Ben hipp kullanıyorum canım. Her bebekte farklı etki gösteriyormuş mamalar ama dr lar neye göre öneriyor mamaları acaba? Bize de dr aptamil ya da hipp önermişti. Aptamil deli gibi gaz yapınca hipp e geçmiştik.
Ecemim Elsaa bizede humana yada similac al dedi humana aldım ama hiç beğenmedi 😟 Nasıl vereceğim bilmiyorum
Elsaa Ecemim 2-3 kere dene tadini begenmese degiş bence , benim oğlumda begenmese yine hipp vericem. Hipp humanadan iyi bana gore
Serra87 Bebeğim 9 aylık ben 4 aylıktan beri similac kullanıyorum çok araştırdım en katkısızı o geldi bana içinde sadece soya lesitini var ama o da hepsinde var zaten isterseniz instagramda mühendisinoğlu ve gıdadedektifi sayfaları var onları takip edip okuyabilirsiniz tüm mamaların içerikleri ve en iyi mamalar hakkında bilgi vermiş...a101 in baby goat maması en iyi mama aslında katkısız fakat keçi sütü olduğu için ağır geldi bize kabız yaptı ;(..
mihricancan ben 1 numarada oğluma humana 1 numarayı kullandım çok memnun kaldım fakat 2 numarada içeriğine şeker kattıkları için bebelac gold 2 ye geçtim ve orta segmentli mamalarda içeriği en düzgün bunu gördüm humananın da tadı kokusu gayet normaldi