Nazli35 Bebekleriniz ne zaman yürümeye başladı ne zaman adım atmaya başladı bebeğim 10 aylık elinden tutunca yürümüyor adım bile atmıyor hemen oturuyor ama kendi koltuklara kalkıp sıralıyor. Normal mi bu durum
Mom088 Nazli35 kızım 9 aylık birkaç adım atıp düşüyor. Biz yürütmeye çalıştığımızda yürümüyor kendi başına yürüyor
Berraaanurr123 Nazli35 14 aylık yürümüyo iki elinden tutuyorum öyle yürüyo tek elimi bırakınca hemen oturuyo
Mirage91 NukleerBaslikliKiz Benimkiside 12 ay 4 günlük yürümüyor. Emekliyor , saçları gözüne geliyor komodo ejderi gibi hızlı hızlı 🤣🤣 bebek arabasında çok sıkılıyor yürüse diyorum rahatlicam.
Twinsmomee İkizlerim var 1 yaş 1 haftalık biri 11 aylıkken yürüdü biz yürütmeye çalışınca oturuyordu hatta ilk adım arabasında yürütmeye çalışıyordum onda da oturuyordu diğeri yeni yeni desteksiz bir iki adım atmaya başladı yakında yürür diye düşünüyorum
NukleerBaslikliKiz Mirage91 Ay bende ya bi yürüse iyi olacak ama emekleyerek her şeye ulaştığı için yürümeye çok hevesli değil 😊
Mirage91 NukleerBaslikliKiz hızlı emekleyenler geç yürürmüş hahah bizimkiside öyle valla hiç heves yok yürümeye 🤣🤣
Dmt4141 Nazli35 doktorlar 18.aya kadar yürümemesi normal diyor oğlum yaşını 10 gün geçti öyle yürümeye başladı