Janss miraysmom_ Altta bitane düz durmasını sağlayan aparat var onu çıkarınca ses yapmıyor . Sallanmasını sağlayan demirleri kalın plastik malzemeyle kaplı hem de zeminde kaymasını engelliyor .
Ozn Momasya ince park beşik yatağı mi kullanıyorsunuz? Kullanışlı mi bebek rahat edebiliyor mu ben çok kararsız kaldım kalın mi ince mi alsam diye
Momasya Ozn evet ince olanlardan kullanıyoruz gayet rahat ki zaten bebeklere özel tasarlanmış bir yatak :) Baştan ben de sizin gibi düşünmüştüm ama yatağı görünce kararımı verdim. Tereddütsüz alabilirsiniz 🍀
maysa-19 Sakın mobilya almayın hem çok para hemde bebek nerdeyse yatmıyor ben hala anakucagina yanıma koyuyorum
maysa-19 Sakın mobilya almayın hem çok para hemde bebek nerdeyse yatmıyor ben hala anakucagina yanıma koyuyorum
Ceren Baby plus tavsiye ederim oğlum doğduğundan beri kullanıyorum şuan 11aylik çok memnunum sürekli bir yerlere gidiyoruz hiçte bir sıkıntısı yok hala sıfır gibi ses konusunda öyle çok aşırı rahatsız edici bir sesi yok büyüdükçe biraz ses oldu öncesinde yoktu