Mimomom 5 aylık bebişim…. Zaten bi doktora bi anneme gidiyordum. astronotu geçirip çıkıyordum şimdi ; atlet uzun kollu bady fermuarlı sweetshirt giydiricem. peki ayaklarına ne giydircem???
Mom987 Mimomom Ben yazın yazlık giydiriyodum. Bahar aylarında uzun kollu uzun pantolon çorap. Eğer biraz rüzgar varsa mevsimlik bi ceket
Mom070 Mimomom Üstünü sizin gibi giydiriyorum ayağına da çorap yada şu panduf şekli çok büyük olmayan modeller var çorap tarzı onlardan giydirirdim ara ara.
Mericmoms Mimomom ayaklarina istediğiniz seyi giydirebilirsiniz sus ayakkabisi olur patik olur panduf olur kalin corap olur usumeyecegini dusundugunuz hersey kisacasi☺️ O giydirilmez bu giydirilmez diye kesin kurallar yok 😇
Hant Mom070 süs ayakkabıları var . Ağır olmayan 17 numara ayakkabı olduğuna yürümeyen bebeğe ayakkabı var demek ki 😂ben kızıma ayakkabı giyiyorum kucağımda duruyor. Yürütmüyorum sonuçta 😂
Happydef Mimomom canım çorap giydirceksin ayağına zaten spor ayakkabı tarzında olanlar var kapalı gis duruyor
Mom070 Happydef Ben ayakkabıyı normal ayakkabı anladığım için giydirilmez dedim. Dediklerinizi bilmiyorum.