VildanC Kehribar kolye aldık bugün ama bebeğim 1 ay 8 günlük açıkacası tereddüt ettim birşey olur mu diye, bu aylarda takan oldu mu?
N54esrin VildanC bende aldım 3 aylık kızım bir aydır takıyorum gündüz sürekli göZümün önünde olduğu için problem yok ama gece mutlaka çıkarıyorum dalarım uyanamam falan allah korusun gündüz müdahale ederiö en azından sizde öyke yapın gündüz takın gece çıkarın
Denizarass VildanC merhaba, bebeğiniz çok küçük daha gece yatarken çıkarmanız tavsiye ederim. Ben 3. Aydan sonra takmıştım geceleri de çıkarmadım.
VildanC N54esrin Bende öyle düşündüm sesi çıkmaz bişey olur sabah dursun yatarken çıkartırım. Siz faydasını gördünüz mü peki ?😌
N54esrin VildanC ya benim bebeğim normaldede çok sakin uykusu falan yerinde o yüzden pek bi faydasını gördüm diyemem ben diş için almıştım daha dişimizde yok salyayı kesiyo dediler kimi kullananda anında kesti diyo ama salyamız malesef devam ediyo bilemiyorum yani ben şifa allahtan diyerekten taktım
Denizarass Sevim_keles kehribar doğal ağrıkesici oluyor takıldığında. Diş sancısı ve gaz sancısına iyi geliyor. Benim bebeğimin salyası çok çok azaldı taktıktan sonra