Alayay Kızlar bebeğim 3 aylık. Bugün banyo yaptırdım doğalgaz yanıyor.ama malum havalar ısındı evler de ısındı. Şuan 25-26 oldu evin içerisi. Bebeğim çok terliyor. Tek kat var üzerinde. Sizce doğalgazı kapatmalı mıyım siz olsayınız napardınız
Alayay Nelf28 en düşükte yanıyor. Güney cephe evim alt katım yanıyor. Kapatsam üşütür müyüm acaba. Öğlen yaptırdım banyoyu. 2-3 gündür gündüz kapatıyordum zaten banyodan dolayı bugün kapatmadım
Fatmasagirli 2 gün önce doktora gittim. Doktor evin sıcaklığının 24 derece olması gerektiğini söyledi.
Alayay NaimeYilmaz ben doğalgazı kapattığım zamanlar bu aralar en düşük 23 ü gördüm ki yanınca çok sıcak oluyor. Siz nasıl 20 derece de tutuyorsunuz
Petitom Alayay canım banyosunu yatmadan önce yaptır sabah da kombiyi kapat çok sıcakta terler o zaman da hastalanır
VelardaEdiz Alayay ben gündüzleri kapatıyorum artık yani kısıyorum 30 a alıyorum akşam 8-9 gibi tekrar 45 e çıkartıyorum
biregesevdasi Alayay 30 da yanıyor benim sürekli yerden ısıtma olduğu için gündüzleri kapatamıyorum. gündüzde evin içinde uzun kol zıbın ve tayt giydiriyorum terlemesin diye