Yigithamzamom Bebeğim 4 aylık ve altı kilo doğum kilonuz 2900 son iki aydır 500 gram alıyor normalmi 😕
Smrbkrc Yigithamzamom bebekler ilk 3 ay anne sutunden 1kilo ve uzeri alir. 3 ay sonrasi 500gr ile 750 gram arasi almasi cok normal demisti hemsiremiz.
Yigithamzamom Bebegimm42 mamaya basla diyor ama sütüm var inanın sagiyorum tek göğüsten 150 kesin çıkıyor
Benanneyimanne Yigithamzamom 4.ay ıtıbarı ıle kılo alımı yavaslıyor bebeklerın hareketlendıklerı ıcın 400/700 arası alıyorlar genelde 4. Ay ıtıbarı ıle bızde 4. Ay kontrolnde 550 gram aldık 5. Ayında 750 gram aldı degısıyor yanı normal canım
Yigithamzamom Benanneyimanne sagolun insalalh çok düşmez normalde takmam kiloya gelişimi geri deyince üzüldüm açıkçası
Bebegimm42 Yigithamzamom sakın başlama hiç kilo olmasaydı tsmms derim ama sakın sen bol emzir maslalah sutun var
Bebegimm42 Bebegimm42 benim kızım ,6 aylık olacak bir aydır 50 gr bile almadı doktor başlama mamaya dedi alerji den dedi
caginmom Yigithamzamom 5 aylık olunca doğum kilosunun 2 katı olmalı der genelde doktorlar isterseniz bi doktorunuza sorun çünkü her bebeğin gelişimi farklı olabilir 🙏🏻 Ama ayda 500 alması güzel 🧿 sağlıkla büyüsün bebişiniz 💖
Benanneyimanne Yigithamzamom bundan sonra oyle 1kılo gıbı yuksel kılo almaz canım ortalama 500 gram alınca guzel kılo almış oluyor mamaya baslama gayet ıyı kılo almış acaba şuankı kılosu kac