Srpmzcn19 Gzempern canım E vitamini kapsulu, hametan ve gögüs kalkanı 1 aya yakın geçmeyen gögus ucu yaramı 1 haftaya kalmadan iyileştirmişti. Denemeni tavsiye ederim
C_E Gzempern benimde çok kötü yara olmuş resmen kocaman et kopmuş tek meme emziriyorum diye iltihaplandı bebehim 1 aylık antiniyotik başladım doktor verdi emzirirken yaralar hiç iyileşmiyor
Aysel_11 Gzempern valla canım ben en uzun süre onu kullandım yara kurutucu etkisi olduğu için birde sağdım acıyan göğsümü vermedim çocuğa çıkanı verdim
Elcin1101 Gögüs kalkani ve lansinoh kremi deneyin üc ay boyunca gecirmeyen yaralarimi gecirdi bir hafta bile sürmedi iyilesmesi ondan önce gümüs kapak deniyordum kisa süreli dindiriryordu acilari ama gögüs kalkani ve lansinoh kremle tamamen iyilesti sükür
Aysel_11 Gzempern inanki çok zor bende vermeye o kadar korkardım ki mamayla destekledim o zamanlar çok zordu çocuk ağlıyo hadi emzir dediklerinde vermeye korkardım silikon göğüs ucuyla emzirmeye denedim biraz az acıyodu ama acıyodu gene herşeyi yaptım sonra kuruya kuraya kapandı yaralarım
Gzempern Aysel_11 Evet gercekten cok zor banada emdir dediklerinde bagırıyodum cocuk tutmaya çalıştığında hep kendimi geri çekiyorum bir an önce iyileşse bu acıdan kurtulsam
Aysel_11 Gzempern sen dediğim gibi yap bi kaç gün sağ sonra kantaron sür açık tut kurusun bi kaç güne kapanır inşallah çok iyi anlıyorum seni
Kubra_2019 Gzempern fito krem, ayva çekirdeği jeli, kantoron yağı, tahin yağı, madecasol, lansinoh deneyin… Geçmiş olsun
Aysel_11 Gzempern ben denenedim ama bence boşuna gümüş kapak ama çatlağa iyi gelebilir ama yaraya sanmıyorum geliceğini genede sen bilirsin
Ftm- Her emzirne sonrası dönüşümlü olark kantoron yağ ve garmastan krem kullanmak emzirirjen avent slikon göğüs ucu kullanmak ✅👌