Tubaeyvz Merhaba kızlar kızım 2 buçuk aylık mama meme ikisinide aliyo Aptamil kullanıyorum ama kakasini yapmakta zorlanıyor sizce mamayı degistirmelimiyim hangisini kullanıyım bilemiyorum önerileriniz nelerdir gaz ve kabız yapmayan
Ygz Tubaeyvz önceden hipp kullanıyordum alerjisi cıkınca golden goet kullanıyorum memnunum☺️ Keçi bazlı
Janset2105 Tubaeyvz canım benim bebeğim iki aylık ilk ay sadece emzirdim 1 ayda 400 gr almıştı sonra mama takviyesine başladım günde 2-3 sefer 2 aylık kontrolünde 1.300 gr almış yanı kilo yapmış mama ☺️
NhL Tubaeyvz bazı mamalar kabız yapıo cnm bende aptamille baslamıstım sonra degiştirip hipp kullanmaya basladım gaz veya kabızlık olmadı 😊
Dilayy Bebelac gold kullanıyorum çok memnunum ne gaz yaptı bizde nede kabızlık zaten kabızlık yapmayan bir mama
Tubaeyvz Janset2105 tamam canım çok tesekkurederim senin tavsiyen üzerine elimdeki mama bitince ona baslicam 2 küçük kutu kaldı sadece kakasini rahat yapiyomu peki
Aylasrsn Bende hipp kullaniyorum. Sabahlari bi cay kasigi has zeytinyagi koyuyorum mamasina. 2 3 gunde bir yapiyo. Anne sutude aliyo
Tubaeyvz Aylasrsn benim kizimda 2 3 gündür kati kaka yapiyo mamaya bağlıyorum ben hemen hippe döneceğim elimdekiler bitince 2 aylik bebeğim bende zeytinyağı koysam mı bir çay kaşığı mamanın içine acaba bi zararı olur mu ki
Tubaeyvz NhL ne kadar süre kullandın gazi çok kakasi katı miydi birde ne kadar süre sonra düzeldi mamayı kullandıktan sonra
Ecren Tubaeyvz hiç bişey olmaz ama çay kaşığını doldurma benim bebeklerim 3 aylık yapmadıkları az zaman koyuyorum hemen yapıyorlar
NhL Tubaeyvz ben cok sık mama vermiyorum takviye olarak günde 60 veya 90 cc belki veriyorum yaklask 1 aydan fazladır. Daha yeni yeni alıştı mamaya diyebilem ama kabızlık ve gaz problemi olmadı hc kakasıda anne sütünde oldugu gibi normaldi hep .