minikoalam 01_10-2020 aylardır tek göğüs emziriyorum tutmuyor sağ tarafı asla. Bir müddet sağım yaptım ama orada süt kesildi ancak kızıma tek göğüs yetiypr
06012021 01_10-2020 canim bebegin uykudan uyandigunda zaman hemen almayan gogsunu vermeye calis. Benimde oyleydi devamli tek gogusten icerdi gece uyaninca emmeyen tarafi verirdim oyle oyle alisti simdi cok sukur ikisinide emiyor insallah seninkinide emer.
archmom 01_10-2020 surekli olarak diger gogsunuzu vermeye calisin.Almiyorsa sagim yapin orada sut bitmesin.Benim tek gogsumde cok az sut vardisol gogsumde daha cok sut vardi tek gogus emzirdim.Mama vs vermek zorunda kalmadim tek gogsum yetti.Yetmez diye düşünmeyin yani
Mevosss 01_10-2020 uykuluyken emmedigi gogsunuzu verin benimde bi ara öyle olmuştu uykuluyken verdim gece verdim ona da alıştı
01_10-2020 archmom insanlar diyor sütün yetmiyor senin diye, ama biri büyük biri küçük oldu sizinde öylemi yetiyor ek gıdaya da geçtik
01_10-2020 minikoalam benim geliyor ama az az geliyor sağım yapıyorum ama biri küçük biri büyük oldu dizinde öyle mi
archmom 01_10-2020 kilo alimi iyiyse yetiyordur insanlar neye gore yetmedigini dusunuyorlar insanlarin hep bir fikirleri var masallah :) Evet tek gogsum cok buyudu iki katiydi nerdeyse 22 aylik olana kadar emzirdim hatta sutum fiskiriyordu yani 😄Ek gida da aliyormus endiselenmeyin bence
01_10-2020 archmom 7 aylık 8,5 kilo iyi diyorlar bi sıkıntı yok ek gıdaya da geçtik daha iyi olur inşallah benimde öyle fışkırıyordu ilk zamanlar nasıl dikkatsizlik mi diyeyeyim bilemedim çok yüzden insanları hem tek göğüs üzülüyorum ya
01_10-2020 Mevosss küçük geliyor ona alması zor oluyor öteki direk ağzına kolay geliyor ondan almıyor denediklerinizi uygulucam inşallah alır
minikoalam 01_10-2020 destekli sütyen kullanıyorum çok sorun olmuyor açıkcası normaldede aşırı büyük göğüslerim yoktu zaten belki o yüzdende gözüme kötü gelmiyor olabilir ama elden bişey gelmez maalesef belki 2. Çoçukta falan durum değişir bilemiyorum