En_guzel_yanim asyazerenn bugün canımız yemek yemek istemedi. Kahvaltı türü yiyeceğiz. 😊 Siz neler yapıyorsunuz
Balkizlarim asyazerenn Kremasiz mantar soslu tavuk biftek pirinç pilavı mantar çorbası havuç tarator dünden kalan çilekli magloniam var bide soğuk çikolata li baklava var Allah’ım. Oruclarimizi dualarımızi kabul etsin kimseyi açlıkla sınaması n aminnn💐🤲
asyazerenn En_guzel_yanim bende karar veremedim henüz canım, 2 kişiyiz ama eşit çok çeşit oluyor aklıma gelen bütün çeşitleri yaptım heralde bugüne bişey kalmadı 😀😀
Domdom asyazerenn İzmir köftesi mercimek çorbası sebzeli bulgur pilavı Lokma tatlısı düşünüyorum ama sadece düşünüyorum hâlim yok yapmaya 😒
asyazerenn Domdom bu saate kadar yapıyordum bende çok iyi oluyordu geç saate bırakınca bebekle zor oluyor 😕
metehanmom_ asyazerenn dünden kalanlar var vala birşey yapmıcam 😊 mercimek çorba sarma fırında tavuk patates bulgur pilavı turşu ayran 😊 çok şükür 🌸
Domdom asyazerenn bende saat 2 oldumu girişirdim ama özel günümdeyim hiç hâlim yok böylesine hiç alışık değilim 🤧