MiracAlpinveUmutunAnnesi Dn123 yok ben renkli olanlar varya onları severim susamlı ve fındıklı sevmem😆
Bikuzuannesi Dn123 Galiba canım öyledir Allah’tan mutfakla uğraşmayı seven bı eşim var keyifteyim bugün vAllah
zarifbirhanim MiracAlpinveUmutunAnnesi Un corbasi Yaprak Sarma Etli Mantar Sote Pirinç pilavı Salata Dondurmalı irmik helvası 💃💃
MiracAlpinveUmutunAnnesi zarifbirhanim herkes yaprak sarma yapmış üsenmezsem bende yapayım 😆 Uu evet irmik helvası olabilir akşama varmi tarifin böyle yumuşacık olsun
EsraMira MiracAlpinveUmutunAnnesi Tarhana çorbası Zeytinyağlı kuru börülce Bulgur pilavı Karadeniz’li eşe Ege mutfağı şoku yaşatacağım 😂 Kendini yalnız hissetmesin diye de 🤪 Karalahana sarması Tatlı olarakta pepeçura var 😁
MiracAlpinveUmutunAnnesi EsraMira pepeçura nedir ya nekadar degisik ve cok guzel severim degisik seyleri 😆 bende karadenizli olarak lahana sarması aşıgıyım♥️
zarifbirhanim MiracAlpinveUmutunAnnesi https://www.google.com/amp/s/www.nefisyemektarifleri.com/sutlu-irmik-helvasi-yapimi/nyt-amp/ Ben bu tariften yapıyorum kuzu çok güzel oluyor
yavrukussss MiracAlpinveUmutunAnnesi basemel soslu makarna en sevdiğim 😍 Bende yapayım bari yanına tarhana ve ıspanak yemeği olur herhalde 😍
MiracAlpinveUmutunAnnesi yavrukussss olur olur muhtesem olur 🌹 Ben ıspanagıda aynı beşamel soslu makarna gibi yapıyorum fırında oda cok guzel oluyo hafif 😊
EsraMira MiracAlpinveUmutunAnnesi Neresi Karadeniz’in?Ben Trabzon geliniyim ama aslen Aydın ☺️ Banada garip geliyordu başta 😂
Mom82902 MiracAlpinveUmutunAnnesi fırında balık ilk defa soğan ve domates koydum tadını merak ediyorum terbiyeledim pul biber nane ve kekik ile. dünden kalan pilav ve içli köfte var bide yeşillik koyarım yemeğin yanına ♥️ Allah herkesin orucunu kabul etsin inşallah ben mazeretliyim yarın tutmaya başlıcam inşallah ♥️
Egeasaf20 Kabak oturtma pirinç pilavı dünden kalan biraz da kuru fasulyem var tatlı düşünmedim daha 😌