MiracAlpinveUmutunAnnesi Selam kızlar Akşama şehriye çorba pirinçli kabak yemeği fırında beşamel soslu makarna yapıcam ve dün aksamdan kalan biber dolmam var salata falan tatlı olarak ne yapıcam bilmiyorum sizlerin menüleri neler belki kendime göre tatlı bulurum 😆
Sadekahvem MiracAlpinveUmutunAnnesi Pirinçli kabak yemeği nasıl oluyor🤔 ilkkez duydum benimde kabağım var nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum
ebrusmsk MiracAlpinveUmutunAnnesi aranızda Çeçen ve ya Çerkez var mi bilmiyorum ama ben gınlış yapacam:)) yani kendi kültür yemeğimi tatlı olarakda hira tatlısı
fatimaozel MiracAlpinveUmutunAnnesi güllaç yapıver, ya da şöyle fırın sütlaç 🥰 geleneksel takıldık kuru fasülye pilav salata ayran 🙏
nazatamina Yeşil mercimek yemeği yayla çorbası içli köfte salata tatlıda magnolya yapacağım galiba Ama çok yoruldum temizlik yine bitti Bebeğim uyuyor belki yapmam
MiracAlpinveUmutunAnnesi nazatamina benimde içimden geçen magnolia tatlısı ama bilmiyorum karar veremedim 😏
MiracAlpinveUmutunAnnesi Sadekahvem önce yağda yemeklik soğanları doğruyorum sonra salça koyuyorum kabakları küçük kücük dograyıp tencerenin icine atıyorum sıcak su koyup biraz pişmesini bekliyorum sonrasında icine biraz pirinç atıyorum sarımsaklı yogurtla birlikte yiyoruz isteğe bağlı dere otuda atabilirsiniz😊
BusErva Sadekahvem merhaba canımm çok güzel bir yemek oluyor yağ ve salçayı küçük doğranmış soğanı soteliyoruz sonra küp küp doğranmış kabakları ekleyşp yine soteliyoruz renk dönene kadar Yarım çay bardağı pirinç ekliyoruz iki defa çevifip su ekliyoruz çok sulu bir yemek olmuyo kıvamlı oluyor en son servistete dereotu ekleyebilirsiniz babam aşçı kendisiden öğrendim bu tarfi
eftelya_ ebrusmsk annem ve eşim çerkez afiyet olsun bizde yaparız başka neler yaparsınız çerkez yemeği
annesinin_kizi ebrusmsk gilliş deriz bizde 😂 Ben bayılırım ona dün oruç değildim gündüz yaptım yedim eşim sevmediği için kendime yapıyorum Ama Çerkez değilim Bizim ailede çok yapılır
Sadekahvem MiracAlpinveUmutunAnnesi Çok güzelmiş denerim bunu. Akşama yoğurtlu birşeyler arıyordum bunu yapayım 👍🏼👍🏼
BalkizimBaloglum2 Tavuk sote,sarma,yogurtlu makarna salatası,kalem böreği dünden Kemal Paşa tatlısı var kaymaklı 😋 Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar 🤲
MiracAlpinveUmutunAnnesi BalkizimBaloglum2 Ah sarmamı bende yapayım ya az birsey canım istiyo kaç gündür ♥️
Flashtv MiracAlpinveUmutunAnnesi Eşim çiğköfte yoğuracak, mantı açmıştım onu yapacağım üstüne didiklenmiş tavuk ve sarmısaklı yoğurt ve soğuk baklava almıştı eşim kahve yanına bu kadar🤩
MiracAlpinveUmutunAnnesi Flashtv Tövbe bismillah 😆 Çiğkofte en hassas noktam Şu soguk baklava nasıl oluyo almak istiyoruz ama denemedigimiz icin kararsız kalıyoruz