Kızlar oğlum 28 aylık 20 aylıkken eğitim vermiştim uzun bir süre sonra karşılık almaya başladık derken oğlum rahatsızlandı ve sürekli altına yapmaya başladı bu süre zarfında Bnde bezledim tekrar hamile olduğumu öğrenince devam ettim bezlemeye şimdi 1 ay olucak belki daha fazla artık kafamda tutamıyorum ne kadar olduğunu ama 1 aydır oğlum çişi geldiğinde sylemiyor yaptıktan sonra söylüyor ne dediysem ne yaptıysam olmuyor nasıl öğreticem bez bağlayalım dediğimde hayr diyor ama bu seferde sürekli altına yaptıktan sonra söylüyor hadi çiş saati gidelim mi wc dediğimde de yok diyor ama 5 dakika geçmeden altına yapıyor zorla kucağımda götürücem yada böyle altına yapıcak kafayı yicem artık evde işlemediği yer kalmadı1 ay sonra doğumum temizlik yapmaktan mahvoldum halıları yıkamaya verdik koltukları eşim makinayla yıkadı namaz kılıyoruz ama artık mahvetti bizi ne zaman alışacak yapmadan sylicek tecrübeli anneler bu konuda yardım edin sizin bebişler nasıl öğrendi ne kadar sürede öğrendi altına yaptıktan sonra anca gidiyor wc ye yoksa istemiyor