Keremcanannesi Yapmam dedigim ne varsa tek tek yaptim sira bunda galiba 6ay 5 günlük kesinlikle uyumuyo dünden beri gözlerini kirpmiyo yeni dus aldirdim uyudu biraz gece de ayni sekilde bunu kullanmayi düşünüyorum kullanan memnun olan yan etkisi fln olurmu acaba
Gamze-S Keremcanannesi biz kullandık canım doktorumuz tavsiye etti hatta. Bitkisel bişey bizde bir işe yaramamıştı valla
Busranurnsjsjsjsjsnsndns Keremcanannesi Hiç bir şeye yaramoyo valla bizde yaramadı boşuna almayın derim az da değil 75 tl
MiracAlpinveUmutunAnnesi Keremcanannesi Oğlum 3 yaşında bebekliğinden beri uykuyu asla sevdiremedim ve baybay night damla ile artık uyuyo vermedigim zamanlarda bile artık geceleri 2 3 kere kalkıyodu Damlayı kullanmadığımız zamanlarda geceleri sabaha kadar 1 saatte bir uyanırdı Yorumumu okuyan maşallah desin lütfen uykumuz bozulsun istemiyorum😆
[silindi] Keremcanannesi 10 gündür kullanıyoruz. Oğlum 22 aylık doğduğundan beri uyku sorunumuz vardı kolik bebekdi. Gece bin kez kalkar uykuya direnirdi. Doktorumuz verdi. Resmen iki senedir uyku uyumamışım. Gece uyanmları azaldı ve uykuya daha çabuk geçiyor. İyi ki almışım. Doktorumuz düzenli kullanırsan uykusa da düzene girer dedi inşallah öle de olur.
Minikuzu Tıbbı lavanta yağı çok etkiliymiş. Bende almayı düşünüyorum yastığına damlatıyorsunuz çevremde kullanan var ve gece hiç uyanmıyor diyorlar
Minikuzu ahsenmomm tıbbi lavanta yağı diye geçiyor. Acaba siz aktarda satılandan mı aldınız bi de normal lavanta yağı var