Prens3456 Kızlar oğlum 31 haftalık doğdu kronolojik 2 aylık şu an düzeltilmiş 4 aylık olunca nörolojiye gidecek kuvez de nörolojik bir problemi olmadı sizce daha mı erken götürsek
Mom0988 Prens3456 Benim kızım kuvezde beyin kanaması geçirdi ona rağmen doktor 6.ayinda gidin demişti. Oğlumda da ufak bı kist vardı 2. Ayında götürün dedi .Oğlumda gittiğim doktor daha erken dedi ancak mesela boynunu tutamiyor dedi masajlar hareketler falan önerdi baya inceledi şimdi 5. Ayda gidicez.
Mom0988 Lms Yani hala boynunu kontrol edemiyor da henüz düz 2 aylık olucak bence normal o zamanda yeni uyanmıştı bebeğim pek muayenede kendini tutamadı.Yine de onerdigi masajları hareketleri yaptırıyorum .
Mom0988 Prens3456 Eğer özel hastaneye goturucekseniz istediğiniz zaman randevu alıp gidebilirsiniz.Devlet Hastanesi’ne gidicekseniz önce çocuk doktoruna gidip kayit actirmaniz gerekiyor
Ultraslan40 Sağlamca araştır iyi bir beyin cerrahisi bul götür. Ankaradaysanız çok çok iyi bir doktor öneririm, çok geçmiş olsun. Randevu için aradığınızda ayını söyleyin eğer erken derse götürmezsiniz ama erken götürmenizi öneririm ben de.
Prens3456 Ultraslan40 Ankara da değilim ama ankaralıyım bi ayağım Ankara da söylerseniz çok sevinirim
Ultraslan40 Prens3456 kesinlikle profesör Burçak bilginer’i öneriyorum. Benim bebeğim de beyin kanaması geçirdi beyin kanamasına bağlı sıvı artışı olmuş erkenden MR çektirmesek haberimiz olmayacaktı 😢 inanın Ankara’daki tüm en iyi doktorların olduğu hastanelere götürdüm ibni sina GATA felan hepsine gittik oradaki doktorlara kalsa bebeğim ameliyat olmuştu 😢 ama bu doktor o kadar bilgili o kadar işinin ehli ki sürekli kontrollere gidiyoruz. Hacettepe mezunu iyi araştırın inşallah önemli bir şey yoktur..
Alpkk Ultraslan40 Merhabalar bende oğlumu çocuk nöroloji ye götürmem lazım devletler çok dolu malum bende Manisaliyim iyi bir nörolog arıyorum doktor gittiğimiz gün bize bakar mı yada emar isterse nasıl oluyor emar işi
Ultraslan40 Alpkk numarasını verebilirim arayıp müsaitlik durumunu öğrenebilirsiniz, fakat bu nöroloji doktoru değil, beyin ve sinir cerrahisi. Bilginiz olsun.. Biz farklı hastanede MR çektirdik o yüzden bilmiyorum o konuları açıkçası..