Sdgcmn Anneler İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum bu bölgede hangi hastanede sünnet yaptırdınız doktorunuz kimdi memnun kaldınız mı, nasil geçti sünnet sonrası bilgilendirir misiniz
Rezzan Sdgcmn pendik medipol hastanesinde çocuk cerrahı murat kılıç iyi bir doktor biz memnun kaldık☺️
Yarim_Kilo_Kiyma Sdgcmn bizde dün bu konuyu konuştuk, bugün için çamlıca medipol ile görüşüp fiyat ve bilgi alalım demiştik. Biz Ümraniyedeyiz, siz neredesiniz
derinimm2020 Sdgcmn Ataşehir’de Salih Somuncu çok memnun kaldık çocuk doktorumuzun tavsiyesi ile gitmiştik.
Rezzan Sdgcmn çocuk cerrahi adına randevu aldım hastaneyi arayarak doktora gittiğimizde söyledim muayne esnasında anlattı onayladık hemem aynı hafta içinde yapıldı
Rezzan Fatmasagirli 1yaşında yaptırdım benim bebeğimin inmemiş testis sıkıntısıda vardı iki taraflı yapıldı ayrıca sünnet aynı anda yapıldı 5bin
Rezzan Yarim_Kilo_Kiyma ben yanında değildim ameliyathanede genel anestezi ile yapıldı çünkü inmemiş testis operasyonunda aynı anda yPtı doktorumuz
Ozcskrl 18 günlükken kozyatagı central hospital de üroloji doktoruna yaptırdık. Gecen bir sebepden prof çapanın doktorlarından birşne gittik sünnetini kim yaptı muntazam diye sordu. Tavsiye ederim 👍🏻