Aysinnnnn Hanmlar oglum cok gazli huzursuz surekli. Anason onerenlerde oldu onermeyenlerf1e. Sizlerin goruslerinizi alabilirmiyim
alicihankus Aysinnnnn anasonu bilmiyorum da rezene ve kimyonu karıştırıp içiyodum çok faydasını gördüm yemeklere de kimyon atıyorum hep şimdi gerek kalmadığı için yapmıyorum geçti gaz sorunumuz
Rabiays Aysinnnnn kardeşim anason ayak altlarına sürebilirsin ama verme bitkiseller evet güzel ilaçsız tedavi ama aşırı dozu bebek için uygun olmayan dozu kötü sonuçlara yol açıyor tavsiyem probiyotik başlayın bağırsakları düzene sokuyor günde 5damla
MMertinannesi Aysinnnnn anasonun icinde uyusturucya yakin bi bi bitki var bu yuzden bebeklere verildiginde bebekler mayisiyor surekli uyuyolar vermemenizi önerirrm zaten internetten acip okursanzda gorursunz onun yerine rezene verin papatya cayi verin sakinlestirir
Ashlee Aysinnnnn vermeyin.gunde 5 6 kasik araliklarla zeytinyagi verin. Ben ise yaramaz saniyordum ama cok faydasini gordum bi alerji uzmani onermisti.
Laden Rabiays kullandığınız marka ne acaba? Belki benim bebeğimde de işe yarar aşırı yoruldum gaz probleminden😊
alicihankus Aysinnnnn şuan 3ay 5günlük daha yenilerde geçti bebeğim çok hareketlenmeye başladı kendi kendine üstten altan çıkarıyo 😅
dln_ysl Aysinnnnn ben verdim canim eczaneden aldim bebekler icin anason rezene karisimi tabi doktora sorarak 3gün verdim ilk gün baya uyuttu sonra hic bi faydasini gormedm biraktim
Glitter Aysinnnnn anason, rezene, aci elma yagi, muskat.. Bunlarin hepsi toksik bebekler icin. Internettr bunlarla ilgili yazilari okumanizi oneririm. Bol bol gaz masaji yapi sorununuz gecer
alicihankus Alyaveannesi 3.aya girerken canım çok hareketlendi oğlum yuvarliyorum falan onu çok yüzüstü koyuyorum buna bağlıyorum ben geçmesini inşallah her bebek bir olmuyo gerçi ama benim halamin torunu 4yaşına geldi mesela hala gaz problemi var
bsrbrk E bebekte kimyonlu rezene cayi var onu siz icebilirsiniz bebege 1 2 kasik verebilirsiniz sab simplex gaz ilaci kullaniyorum bide cok ise yaradi ☺ bebegim 2 bucuk aylik
alicihankus Burcumom toz kimyon yemeklere de koyduğum için bi çay kaşığı rezene yarım çay kaşığı da kimyon ama karnı çok bozuyo bebeğe fazla etki yapmıyoda