Merhabalar ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım. 4 gün önce genel anestezi ile doğum yaptım.2150 gr dogdu .Cok güzel ve rahat bir hamilelik geçirdim. 32. Haftaya kadar herşey normaldi doktor 15 gunde bebegimin hic kilo almadigini soyledi daha sonra haftada bir kontrole çağırdı. Sonraki haftalarda haftada 150-250 gr alıyordu ama 3 hafta geriden gidiyordu. Doktorum 35. Haftada almayi düşünüyorum ama haftaya geldiginde yine bakalim dedi ben çok üzüldüm . haftaya gittigimde tam 35. Haftdaydim bebeğim 250 gr daha almıştı ve tam ama doktorum artik 37. Haftada almak istiyorum riske atmak istemiyorum dedi. Ve 37 haftada sezeryan doğum yaptım. Bebegim 2150 gr doğdu uyandığımda ilk sorduğum soru bebeğim nasil ve kuveze girdimi ? Hemsireler hayır odasinda seni bekliyor dedi çok sevindim. Oğlumu gördüm dünyalar benim oldu. Hastanede 1 gün yattım iyikide sezeryan doğum yapmışım zaten kendimde istiyordum. Suan tek sıkıntımız göğüs ucu m olmadığı için beni ememesi sağip veriyorum. Dogumdan sonra kilosu 2 kiloya düşünce doktor mama takviyesne başlatti. Allah herkese kolay dogum nasip etsin evlat acısı ile imtihan etmesin. Tüm evlat hasresiyle yanan kardeslerime hayirli ve sağlıkli evlat nasip etsin.