balcicegin_annesi Yaşını yeni geçtik biraz düşkün memeye iki gündür uyunuyor emmek istiyor sütüm bitti bitecek şekilde az ne yapmam lazım gece çok da su içiyorum ama gün boyu o kadar emiyor ki kalmıyor şu saaatlere kadar ne yapmam lazım kızlar
Sedeeff balcicegin_annesi bol su içmek ve gece yeterli beslenmek sütünüze yetmiyorsa bence bebeğiniz için tutmayın. Her ne kadar yemek yemekle alakalı değil süt üretimi deseler de bence çok alakalı. Tabii takdir sizin
Shaliya balcicegin_annesi sütünüzün azaldığını Nasıl anlıyorsunuz 🥲 benım de korkum var sütüm azalır biter DİE onun için soruyorum
Ogullarinaasikanne balcicegin_annesi 1 yas 17 günlük oğlum bastan beri orucumu tutuyorum bizde agirlikli olarak ek gida ilerlesekte memeye çok düşkün bir bebek ama akşama doğru beni zorluyor harici bol su iciyorum iftar sahur arasi ek gidaya gectigimiz icin tutuyorum sadece anne sütü alsa asla tutmazdim en iyi siz bilirsiniz canım
balcicegin_annesi Shaliya bebeğiniz sadece anne sütü alıyorsa bu riske değmez çünkü direk sütü bitiriyor ben ek gıda artık süt verdiğim için haliyle azalıyor sıkınca gelmiyor damlası ve emince yutkunmuyor boş çekiyor gibi yapıyor bir süre ordan anlıyorum
balcicegin_annesi Ogullarinaasikanne aynen bende sadece anne sütü alsaydı tutmazdım ama yemek yendiği için tutuyorum işte çoğaltmak İçin ne yapmam laızm bilmiyorum midem bulanana kadar da su içiyorum sadece iftarda fırsat vermiyor çok içmeme
Yasemin38 balcicegin_annesi eğer zorlanıyorsanız hem siz açısından hem bebek açısından tutmayabilirsiniz
balcicegin_annesi Yasemin38 ben zorlanmıyorum ama o baya zorlanıyor yemek veriyorum ama emmeye bağlı olduğundan tek seferde zaten göğsümdeki süt bitiyor
balcicegin_annesi mervenur_kcbs çocuğum emince normalde yutkunurdu şimdi artık dakika da iki uç defa öyle yapıyor bi de sıkınca gelmiyor çocukta kızıyor haliyle 😒
mervenur_kcbs balcicegin_annesi ben ek gıda çok vermiyorum ama şükür puan bir sorun yaşamdık çektikçe gelir diyebiliyorum