Masalikoo Kızlar kızıma net üzerinden alışveriş yapmak istiyorum ama beden konusunda bi türlü karar veremiyorum.Haziranın 4ünde 1 yaşına girecek.9.5 kilo boyu 80 cm,boy olarak önde gidiyoruz biraz uzun zayıf yapıda yani.Ama 9-12,12-18 mi alsam bi türlü karar veremedim siz nasıl bi yol izleyerek bedene karar veriyorsunuz
Masalikoo Kk41 121015 Deletedmom0099 mnnakanne çok teşekkür ederim yorumlarıniz için ❤️Peki yazın ne tür şeyler kullanışlı olur tulum mu elbise mi tişört şort mu ,neler alıyorsunuz
Deletedmom0099 haziran 19 doğumlu kızım. geçen ay kilosu 8350-71 cmdi. 9-12leri kışın giydik, 12-18 aldım lcwden, hafif bol oldu, size tam olur. e bebekten aldım daha cok, onları da 1.5 yas aldım hep
Eminegulerbass Evde varsa eğer lcw den aldığınız kıyafet ona kıyasla alabilirsiniz ben genelde öyle yapıyorum ☺️ Evde ki tam oluyosa üstüne bi büyüğünü alıyorum mesela
Masalikoo Eminegulerbass çok haklısınız düşünemedim ben bunu 🤪mutlaka öyle yapıcam çok teşekkür ederim 💗
Deletedmom0099 Masalikoo ben genelde şortlu tişörtlü takım aldım. 25 liraydı lcwde. tiril tiril giyer diye düşündüm. ev için sadece zıbın aldım çünkü gerçekten sıcak oluyo baska bisey giydirmem sanırım. elbise de 2 tane aldım sadece ☺️
Merve_96 Masalikoo 9-12 kilo olarak olucaktır ama boyları kısa gelicektir yada şimdi tam olsada 1-2 aya hemen kısalıcaktır bence 12-18 almak daha mantıklı ve uzun süreki kullanım olur
Birmartannesi Masalikoo biraz bol durması iyi hareket kabiliyetini kısıtlamamasi gerekiyir ben büyük alıyorum genelde her zaman kıyafete masraf yapmakta olmuyor
Ruzgarnannesi Masalikoo ölçülerin olduğu yerde beden tablosu yazıyo en sağlıklı o şekilde bakmanız 9-10 kg 80 cm 9-12 ayın bedeni ama kızım büyür kilo alır derseniz 12-18 alın kalıpları tam ve gayet güzel bu arada oğlum 8 aylık 71 cm 9 kilo olmuştur 1 ay önce yarım kilo eksikti çünkü 9-12 aldım kışn hala giydiriyorum ve 4 5 ay daha rahat giyer yani
Derinciim Masalikoo ben hep bir beden üstünü alıyorum mesela şuan kozım 1 yaşında 18-24 yada direk 2 yaş alıyorum tüm markalarda böylece hem daha uzun süre de giyebiliyor hem de abartı uzun yada bol olmadıkça rahat da ediyor tam beden alınca 1 ayda küçülüyo çünkü tabi benim kızım birazda iri 12 kilo 82cm ama sizde 18-24 alabilirsiniz bence
nneslihan Masalikoo daha az önce kargom geldi 😌 12-18 aldım ben, kızım 23 haziranda 1 yaşına girecek 9. Ayında 10 kilo idi
HeartShapedGlasses Benimki 9 kilo 6 aylık boyuda 66 cm di en son. Ben yazlık alışveriş yapıyorum her şeyi 12-18 aylık aldım.
sonsuz17 HeartShapedGlasses oldu mu peki 12 18 10 11 kilo 80 86 cm di yanlış hatırlamıyorsam ölçüleri kızımda 18 aylık dün ölçüldü minyon 10 kilo 81 cm geldi 12 18 mi 18 24 mü alsam kararsızım 18 24 kışlık aldım pantolon baya büyük geldi uzun bide