lalenurr966 Kızlar bebeğim 9 buçuk aylık hala cesaret edemedim balık çorbası vermeye, elimde somon balığı var nekadar miktarda kullanmam lazım ve nasıl tarifiniz varsa çok sevinirim 🙏🏻
Eternity lalenurr966 Çorba yerine bence zeytinyağı ve sarımsağı karıştırıp üstüne sürün, folyo ile kapatıp yanına patates, brokoli, havuç gibi sebzelerle fırın atın, daha lezzetli olacaktır. Güzelim somondan çorba olmaz ☺️
Ayyss lalenurr966 canım somonu buharda pişir, hemen pişiyo ztn 15 dk falan, eğer taneli yemezse ben içinde yoğurt olmayan herhangi bi çorbaya karıştırıyorum. Hemen dağılıyor ztn. Benim bebeğim de 9,5 aylık, bazen taneli yiyor bazen çorbanın içinde
Sevgilimmm lalenurr966 ben fırında pişirip veriyorum. Zaten yumuşak bir balık kılçığı da çok yok iyice dikkat ederek etlerini ayırip verebilirsiniz. Pütürlü yiyorsa tabi
lalenurr966 Eternity Haklısınız oda aklıma geldi ama benim bebe parçalı yemeyi sevmediği için bilemedim🤔
Benanneyimanne Eternity folyonun ne kadar zararlı olduğunu bılıyor musunuz bırde bebeklerın yemeklerıne asla yapılmamalı bu tarz folyolu yemek yapmak bebeklerde zeka gerılıgıne sebep oluyor
Eternity Benanneyimanne Bilmiyordum, öğrendiğim iyi oldu. Fırın kağıdına sarabilir o zaman, aynı mantık :)
Mors_drenge45 Bence somonu hasla ayrı bir tencerede soğan, kapta biber, patates, kereviz ( ayına uygunsa), balık suyu ve balıkları atın içine sonra tuz falan yiyorsa bahartalarini atın, gerekiyorsa blendirdan gecirebilirsiniz.
lalenurr966 Mors_drenge45 Öyle yaptım canım somonu ayrı bir tencerede buharda pişiriyorum, sebzeleride ayrı bi yerde öyle birleştirip ona göre ezeceğim, teşekkürler ☺️