Mjora Arkadaslar bebegim 8 aylik ama geceleri sadece emerek besleniyor gunduzleri de ara ogunlerde ve cani istediginde emziriyorum. İlk gun oruc tuttum birsey olmadi sonra ki gunler tutmadim sutum kesilir korkusundan. Yani suan ek gida da aliyor 8 aylik oldugu icin orucu tutmam gerekir mi? İnternette surekli sadece sütle besleniyosa tutmayabilirsiniz deniyor ama ben yinede sutum kesilsin istemiyorum bayagi duskun cunku emmeye.
Bsrii Mjora sütünüz kesilmez merak etmeyin. Aslında 1 yaş sonrası ağırlık ek gıda olacagi icin doktorlar 1 yaş sonrası tutmayı öneriyor ama tercih sizin. Bence tutabilirsiniz
Yamanikko Mjora canım yetersiz sıvı alımına bağlı sütünde azalma kesilme olabilir. He diyorsan ki iftarla sahur arasında 3 litre su içerim tutabilirsin. Ama sıvı alımında ve aldığın kaloride azalma olursa sütün azalır maleseff
Rubab_Mommy Mjora 7 ay 5 gunluk bebegim.Tutuyorum.Gun icinde ne zaman isterse emziriyorum.Ek gidada aliyo.Hem zaten emdikce sut uretir gogusler.Sutun kesilmez merak etme.Bende kan azligi var baš agrim baş donmem oluyodu.Ondan korkuyodum.Coook şukur oruc tuttugumdan beri yok.Bence sende tuta bilirsin.🌸
Mjora 1 yas sonrasinda tutarim tabi ki. Bende vicdan yapıyorum tam emin olamıyorum cunku. 8 aylik suan bebegim anlattigim gibi gece sadece emziriyorum. Sutunuz kesilmez dediniz emin misiniz bazilari kesildigini, azaldığını vs soyluyor da
Bsrii Mjora valla ben iki çocuğumu da hep emZirdim kesilme olmuyor. Miktarda aç kaldığınız icin tabiiki azalma olabilir ama merak etmeyin bebeğiniz için sorun olmaz o da. Sonuçta nasıl yemek yediğinizde veya süt yapıcı şeyler yendiğimizde göğüste süt birikir öyle düşünün. Yemediğinizde azalabilir ama kesinlikle biteceğini sanmıyorum 🥰
Hibou Bende ilk günler tuttum kızım 10 aylık ve yese bile sık sık emmek istiyor azalma olduğunu hissettim ama iftardan sonra doluyordu hemen pekte zorlanmadım. Dün hamile olduğumu öğrendim tutmuyorum artık 🥴