Incitanesi6835 Selam kizlar oglum.bugun 6.gun oldu kakasini yapmadi cok huzursuz degil anne sutu mamada aliyo ama cok nadir mama ya gunde bir kez yada iki gune bir yani cok iyi ememdigi zamnlar zeytinyahida icirdim kulak copu ile uyari da yaptim kimyonda icirdim ama yok uc aylik tam
Neslihansr Incitanesi6835 bizim de 3 aylık olmak üzere ve 4 gündür yapmıyor . Önceden de yapmadığı oluyodu ama en fazla 3 gündü. Anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diyorlar ama insan yine de tereddüt ediyor.
Seyma16 Doktorunuza sorum bence ama bizimde 3 aylıkken oyladıydı ben haftada iki kez fitil veriyodum şimdi düzene girdi çok şükür Sadece anne sutu aliyosa normal yapmamasi tualete oturur pozisyonda tutabilirsiniz o zamanda biz az da olsa yapiyoduk
MANNESI Valla kızlar şimdi denediğim bir yöntem... Kula çöpüne zeytin yağı sürüp uyarma... Dün içirdim fayda etmedi 38günlük uyardım ve 10dk içinde sonuç aldım. Meme ve mama birlikte gidiyoruz artı birde şu var çok ukındı çok ağladı öyle müdahale ettim
Oozzee Kulak çöpüyle uyarmak özellikle bebeğiniz erkekse çok doğru değil. Anne sütüyle beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal yapmaması. Bebek rahatsız değilse, karnında şişlik yoksa kendi haline bırakın.. Yakında yapar zaten.
Yasemintutku Biz 2 ay 20 günlüğüz 1 aylıktan beri haftada bir yapıyor...normal 10 hünü geçerse karnı def gibi gergin olur sürekli ağlarsa getir dedi doktorumuz...uyarma yapma dedi
MANNESI Kızlar ben çok aşırı içine sokmadimki ucunda ucundan ama yapmam lazımdı diğer türlü bebek daha kötü oluyor benim oğlan snacıda resmen morarıo kararıo