Minikprens2020 Kızlar oğluma rutin kontrolleri için düzgün bir doktor bulamadım Medicalpark medicina var mi önerebileceğiniz bir doktor şimdide grip oldu gittiğim dr dan memnun kalmadım kime gideceğimi de bilmiyorum bugün götürmem lazım dönüşlerinizi bekliyorum 🥺🥺
BuseveMinigi Minikprens2020 Yenibosna Sefa da Zuhal özen var çok tatlı bir bayan. Numarasınıda veriyor istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
Flashtv Minikprens2020 Nisa hastanesi hamdi murat yıldırım doktorumuz eşide çok ilgili eda yıldırım müberra tiğin i de çok övüyorlar seç beğen al 🤩
Synmannesi Yeni Bosna Nisa has müberra tiğin 10 de fa gittim bebeğim 10 aylık çok iyi 20 senelik doktor git canım
Deletedmom5284 Synmannesi Bende bunu öneririm çok memnunum kendisinden özeldeki doktorlar ilgisiz oluyor genelde hep devlete götürürüm bu yüzden ama Müberra hanım başka👌🏻
Minikprens2020 Synmannesi orda sigortamız geçmiyorumuş ama başka alternatif olmazsa o doktor aklımda olsun cnmn teşekkürler ☺️
Aysegul3442 Doktorları iyi olsada Nisa hastanesi devlet hastanesi gibi muayene saatinde muayeneye girilebildiğini daha görmedim fakat doktorlar iyi.