Ruzgarsmummy Kızlar oğlum 3 ay 11 günlük ve iki gündür ben kaldırmasam emmeye uyanmıyor normalde iki kez uyanırdı. 10 da yatırdım saat 5 ben uyandırdım emzirmeye calışıyorum ama uykulu zor emiyor. Sizler napıyosunjz bu durumda ? Kaldırmamalı mıydım ?
berna_demir Ruzgarsmummy Benim kızım da 3 ay 25 günlük 2 gündür 11de yatıp gece 5te uyanıyor normalde 2-3 defa kalkardı bende kaliteli uykusu olsun diye o uyanmadığı sürece zorlamıyorum uyku da çok önemli sonuçta büyümesinde 🥰
Kerimaydeniz91hotmail Ruzgarsmummy bn kaldırmıyorum cnm kendi ne zmn kalkarsa . Acıkınca uyanıyorlar ztn . Çoğu kişi de uyandirmadiklarini söylüyor 😊
Bpoyraz54 Ruzgarsmummy o uyanmiyosa hiç uyandirma sorun olmaz biz 5.5 aylik olduk 5-6 kere kalkıyoruz
yusmer Ruzgarsmummy ayy ne güzel biz daha 1 ay 24 günlüğüz öyle uzun uykulara hasretim🙈 saolsunlar en fazla 2 bucuk saat oda cogu gece ayaktayızz😭😭
Ruzgarsmummy Sağolun kızlar Hafsaninannesi_ Kerimaydeniz91hotmail berna_demir içim biraz rahatladı peki altını gece hiç açıyor musunuz uyuduğunda ? Ben tamamen uyanana kadar acmıyorum yoksa uykusu bölünüyor geri uyumuyor
Hafsaninannesi_ Bizde 3 ay 9 günlüğüz bende gece 12 de uyur 5 te kalkar hiç ellemem bende uyku da çok önemli büyüdüler artık
Defne_27liya Ruzgarsmummy bende akşam uyumadan önce değiştiriyorum sabaha altı yedi gibi iyice uyandıktan sonra değiştiriyorum
Kerimaydeniz91hotmail Ruzgarsmummy bnde gece geç saatlerde değiştirip uyutuyorum sabah erken uyandığı zaman da açıyorum
berna_demir Ruzgarsmummy ben gece uyumadan değiştiriyorum gece açmadan baktığımda bez kuru oluyor sabah tamamen uyandığında çişini yapıyor sanki öyle değiştiriyorum
Defne_27liya Benim de kızım 3 ay 7gunluk bizimde degisiyo uyku düzeni bazen gece sadecd bir defa uyaniyo bazen de üç dört defa orucu bir gün tutup bir gün tutmuyorum ondan olabilir mi acaba
Ruzgarsmummy Defne_27liya ben oruç tutmuyorum bence onunla alakası yoktur gün içinde yorgunluklarına göre değişiyor bence
Zeyna_ Ruzgarsmummy bizde 3 ay 16 günlüğüz keske bizimde uyusa. 4 kere kalkıyor emmeye sadece arada da keyfine gözünü açıp uyanmak istiyor
Nazlicann1993 Benim bebeğim 2 ay 16 günlük doktor ne kadar isterse uyusun dedi uyandırma dedi uykuda en az yemek kadar önemliymis
EB1661 Ruzgarsmummy Benimki daha yeni 3 ayını tamamlicak bende gece uyandırmam sadece emiyo gösümü dudaklarına değdiririm o emer doyunca bırakır uykusuna devam eder yerimden kaldırmam yada uyanması için herhangi bişey yapmam ki uyansa saatlerce uyumaz daha emjnim yani
Hosgeldin050120 Ruzgarsmummy 4ay12 günlük bir oğlum var 10 da yatıyor 4 5kez uyanıyor ama sadece anne sütü bebek büyüdükçe sık uyanıyor diye düşünüyorum tabi bir başımın belası 4.ay atağımız var 🥰🥰🧐