Aselbusraa Emmeyen uyuumayann uyuda bile yarım saatte bi uyanan kucaktan baska bi yerde durmayan çok huysuz bir atak donemi geçiriyoruz bitmedi gitti bu atak haftası 4 ay 20 gunluk kızım 28 kasımda dogduu ne zaman biticek????
Tugcesilam Aselbusraa al bendende okadar gece kalkmayan cocuk kalkmaya başladı sadece kucakta sakin yatırdınmı kıyamet kopuyor 4ay 25 günlüğüz cnm bekliyorum 5. Ayda bitiyormuş öle diyoşsr arkadaşımında öle bitmiş kısmetse son 1 haftam düzen falan kalmadı artık
Busragokceberra Aselbusraa Hamilelikte 40 haftan hangi tarihe denk geliyordu söyle atağı soyliyeyim sana
Htcpkdmr Aselbusraa biz de aynı durumdayız şuan🤦🏼♀️ Benim oğlum da 25 kasımda doğdu 5. Ayında biter diyorlar bakalım hayırlısı 😊
pandisko Aselbusraa 4 ay atağı çok kötüydü bizde. Internetten atak hesaplamalarına bakıyorum genelde tutuyor atak dönemine 2 gün var gösteriyor yine başlayacak uykusuz geceler 🥺
Tugcesilam Aselbusraa ben şimdiye kadar hic ayagımda sallamadım ama bu aralar arada bi sallıyorum bazen onuda istemiyor inşAllah biran ewel biter sebepsizce aglıyor
Busecim 4 ay 6 günlük benim bebeğimde bu atak ne zaman basliyo acaba allah korusun bizde henüz boyle belirtiler yok sadece bi sure sonra kendi kendine durmaktan sıkılıyo muhabbet istiyo oyun istiyo 😂😂 allah yardimciniz olsun cabucak geçer inşallah 🙏
Tugcesilam Busragokceberra bnmde güneşli gün gösteriyor ama fırtınaya dewam biz 😂😂😂 40. Haftayımı hesaplıcaz ben 40+4’de dogum yaptımm
Tugcesilam pandisko wallahş bizde güneşli günler gösteriyor ama küllüm yalan ne güneşi fırtınaya dewam 😂😂😂😂
Mom0791 Aselbusraa ben o 4. ay atagından cok cektım cok zor gunlerdı 5.ayda anca bitti cok zorlandım gercekten rabbım yardımcın olsun
Tugcesilam Mom0791 ayyyy agzın bal yesin 5. Aya girince bitiyormu son 1 hafta allahım şükür inşAllah peki uyku düzeni otuttursbildinizmi
Tugcesilam Busecim herkezin bsşına gelecek cnm er yada gec muhakkak etrafı keşfediyorlar cünkü algıları acılıyor 😂😂
Slnslh Aynı 28 kasım sabah saat 7:40 1 saat evde bebek arabasında gezdirdim 1 saattir ayağım Da sallıyorum ayaklarim koptu
Aselbusraa Slnslh denilene göre son 10 gun acaba aç mı kalıyorda uyumuyor diyorum snra aylık kilo alımları iyi aç kalsa kucakta da durmaz diyorym bi ton sey aklımda deli sorular
Mom0791 Tugcesilam bu aralar diş dönemınde huysuz ama nırmalde uyku düzeni oturtabıldım şükür gündüz ıkı uyku yapıyo gecelerıde aralıksız uyanmadan sabah 7 ye kadar uyuyo şükür
Tugcesilam Busragokceberra anladım yazdım cnm güneşli gün gösteriyor 9 gün kaldı diyor ama biz güneşi göremedik fırtınaya dewam 😂😂😂
Tugcesilam Busragokceberra hic güneşli günü göremedik 4 ay icinde şusnda güneşli gösteriyor ama yok yani fırtınaya dewam