Mrymalya 3.5 aylık kızım 10 güne yakındır yeşil sulu baya sulu kaka yapıyor ve yaparken cok zorlanıyor hatta bazen aglama krizine giriyor nedeni ne olabilir salı günü doktora gidicez ama bilgisi olan var mı
pogcayanakannesi Mrymalya yesillik agirlikli beslenmissende olur. Yada acaba biyeri falan mı acıdı agridi
tavsaninannesi Mrymalya yeşil suluysa üşütmüş olabilir ayaklarını hatta karnından aşağısını bi kaç gün sıcak tutun
Mrymalya tavsaninannesi pogcayanakannesi Bebisiiiim cok tesekkur ederım cevaplarınız için kulağında bi kızarıklık yok gibi olsa elini götürmez miydi bizde üşütmeden şüphelendik sıcak tutuyorum ama değişmedi veni en cok rengi değil de yaparken ağlaması üzüyor her emdiğinde biraz biraz onda ağlayarak yapıyor
Mrymalya pogcayanakannesi cok yeşil yemedim biyeri acımış olsa sadece kaka yaparken mi ağlar acaba sürekli bi ağlama olmaz mı
tavsaninannesi Mrymalya üşütünce genelde oluyor ama gazı varmı karnı sertmi ordan da ankayabilirsiniz
pogcayanakannesi Mrymalya biyeri aciyinca kakadi yesil olur diyor hem cevremdekiler biyeri bukulmustr falan diyorlar
Ozgunmom Aynı durum benim bebeğimdede var. Hatta mukusta vardı. Doktor alerji olabilir dedi kan tahlili yaptırdık dün 2 hafta sonra çıkacakmış sonuçta.
Mrymalya tavsaninannesi yok karnı sert değil masaj da yapıyorum çözemedik bir türlü inşallah doktor da çaresini bulurum
tavsaninannesi Mrymalya şöyle benlm bebeğiminde birden yeşile döndü biz apar topar doktora gittik alerjiden ötürü olduğu söylendi haklıydıda doktor çoklu besin alerjisi çıktı ama sizin ishal gibiyse üşütmekten ötürüde olabilir dediğim gibi alerjiden de olabilşr
Mrymalya tavsaninannesi cok tesekkur ederim sanırım üşütmeden kaynaklı gibi karın agrısı da var çünkü