SelmaSefaFatih Geceleri bebeğinizi kaç saatte besliyosunuz? Benim bebegim ilk gece uykusunda 6 7 saat uyuyo emmeden sonra 3 saatte sonra 2 saatte gunduzleri uyanik oldukca 1 saatte emiyor
buselidunya SelmaSefaFatih 3 aylıkken 2-3 saatte bir en fazla 4 saatte bir uyanır emerdi yine uyurdu ☺️
DoruKalpp SelmaSefaFatih o kadar uyumasına müsade etmiyorum 3 saati geçiyorsa kendim uyandırıp emziriyorum çünkü en son erdiğinde dolu dolu tam göğsümü bitirip emmiyor
Bnsu SelmaSefaFatih Kendisi acıkınca uyanıyor. Uyku önemli büyümesi için. 4 5 saat içerisinde uyanıyor emip geri uyuyor uykusunu bölmüyorum.
SelmaSefaFatih dominantteyze evet uykuya cok ihtiyaclari var bu donemde aciksa uyanir emer zaten diye dusunuyorum ama genede endise ediyo insan
Sumeyra87 SelmaSefaFatih bizde burda yazilanlarin her turlusude olabiliyor.bazen 4 saatte kalkiyor bazen 5 bazen 6 bazen 7.bazende aynen sizinki gibi.sadece aciktigi icin emmek istemiyorlar sonucta.size kokunuzada ihtiyaci olabilir.susamis olabilir.korkmus olabilir.kendi kendini sakinlestiremiyor olabilir.her sekil olabilir diye dusunuyorum ben.
SelmaSefaFatih Uyandirip emzirmeye calisiyorum emmiyor. Biz anneler hep endise icindeyiz maalesef 6 7 saat bana gore de fazla ama sadece ilk gece uykusunda oyle yapiyor sonraki uykulari 3 saati gecmiyo bilemedim o kadar uyumalarnda sakinca olur mu
DoruKalpp SelmaSefaFatih kilo alımı cis sayısı nasil suan kac kilo iyiyse ilk uykudan uyandirmasaniz da olur sanırım doktor ne söyledi sordunuz mu hic
SelmaSefaFatih Kilo alimi cok iyi hersey yolunda zaten 3 gundur boyle uykusu ondan once ilk gece uykusu 4 saatti sonra 2 yada 3 saatte sabahlari bazen saatte bir emiyordu