Melekannem merhaba hanımlar , oğlum 2 yaşında bitki çayı yapmıştım soğusun diye köşeye koydum almış biberonla içmiş ama sıcak olduğu için ağladı içtiğini tükürmeye çalıştı agzındakileri yere akıttı ama bogazına bisey olmuş mudur ? Ciddi bir sorun olur mu sizce su içirdim bol bol sonrasında görünende bisey olmamıştı dili hafif kabarmıstu 🥺🥺🤯
Thesra Melekannem Hafif tahriş olmuş olabilir ama geçer geçmiş olsun💐 Ne kadar dikkat etsekte malesef böyle durumlar oluşabiliyor
Janss Melekannem Eczaneden ağız içi yara için merhem ya da gargara alsanız 😣 Acısı çok kötü oluyor çünkü . Dilide kabarmışsa acımıştır 😣
Bereneymenannesi Melekannem yara ya da tahriş edecek kadar içemez biraz almıştır zaten idrak etmiş bırakmış çocuk bi şey olmaz bundan
Melekannem Thesra İnşallaj kendimi suçlu hissediyorum boğazı yara olur mu kötü olur mu diye umarım çok kötü olmaz 😦
Melekannem Ozlemberkay hayır ya içtim sıcaktı kendimi suçlu hissediyorum ulaşabildiği yere koyduğum için yoksa çok sever ıhlamuru 😑
Thesra Melekannem Umarım olmaz canım kendini suçlama senin bir suçun yokki çocuk bunlar gözünün önünde dahi dikkt etsende olucak varsa oluyor hepimizin başına gelebilir rabbim beterinden korusun💐