Yagmur05 Arkadaşlar park beşik kullanıyorum dönence istiyorum projeksiyonlu mu normal Dönence mi sizce hangisi daha iyi önerileriniz var mı Bebeğim 3 aylık 😍
cerenduran Yagmur05 fisher price projeksiyonlu kullandım genel olarak dönenceyi pek beğenmedim ben dönen bişeye bakıp duruyo hoşuma gitmedi kaldırdım ben de. projeksiyonundan ve müziğinden faydalandm oyuncaklarını da eline verdim
Saliha0540 Yagmur05 Yagmur05 fisher price projeksiyonlu sunu bende kullaniyorum benim bebegimde 3 aylik Hic dikkatini cekmiyor aldigimi pisman oldum desem yeri.
Audrey_horne Yagmur05 Ben chicco nun projectörlü bir modelini kullanıyorum klasik müzik çalıyo dört tarafıda farklı biri yıldız biri kalp gibi gece lambası olarakta kullanılabilir 6 farklı çeşit ışık rengi seçeneği var, memnunum onunla uyutuyorum
cerenduran Yagmur05 dönen bişeye bakıp duruyodu yatıyodu sadece izliyodu. normalde hareketli bi çocuk benim de hoşuma gitmedi. park yatak konusunu bilmiyorum valla
Fernur Bende ışıklı muzikli oyun halusi almistim onun oyuncağını kullanacam tavana yildizlar yansıtıp muzik çalıyor. Uzmanlarin bi kısmi donence tavsiye etmiyor.
durula ben önce 200 tl ye e bebek den aldim projeksiyonlu ama çok ugrastirmali ve buyuk geldi bana geri iade ettim memnun kalmadım dün civilde denk geldi 59 tl ve çok kullanışlı küçük bi dönence dönüyo 3 oyuncaklı müziği bile var ve heryere takilabiliyo çok kolay hatta bi aparatı var pusete bile takabiliyosun disarda çok çok kullanışlı maksat dönen renkli oyuncak sonuçta kizim da çok sevdi 3 ay 7 gunluk biraz uzun oldu ama deneyimledigim için yazıyım dedim 🤗🤗
Audrey_horne Papatyasever hayır canım pille çalışıyo çok uzun gidiyo pili ben alalı üç ayı geçmiştir hala aynı pil
Audrey_horne Papatyasever link attım ama stokta yokmuş sitede ben bılunduğum şehirdeki ebebekten almıştım internet üzerinden değil
durula Papatyasever tabii 🤗https://www.civilim.com/playgro-muzikli-bahce-donence-1010186368000?gclid=Cj0KEQjw3PLnBRCpo8PCoaGM99MBEiQAppRuC9OcAO-9KkZd6mgwf5nOl1y2GAkoWGiMhauB6IcvvZUaApHD8P8HAQ