Mevsimim Arkadaslar ben grip seklinde sadece üşütme ve bogaz yanmasiyla 5 gündür hastaydım surekli maske taktim kucuk kizin 7 aylik emziriyorum 6 yasindada buyuk kizim onunda bogaz enfeksiyonu oldu antibiyotik iciriyrm bn emzirdigim icin parol iciyorum ihlamur felan esimde dun test verdi ve pozitif çıktı cok dikkat etmeme ragmen bir ywre cijmadigim halde oldu nolur kizlarim icin ve bana yardimci olurmusunz gwciren anneler varsa nasil beslendiniz ne yaptiniz ayli k kizim 6 yasindada buyuk
Kumsal-1034 Mevsimim Geçmiş olsun canım benim karantinam yeni bitti bu süreçte hemşire bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kekik çayı ıhlamur limon meyve ve su çok tükettim şükür ki hafif geçti gitti çok ağrım olunca parol kullandım ve moralini yüksek tut Allah’ın izniyle geçer sıkıntılı zamanlar.
Smnl Mevsimim bizde dün test verdik ve ikimizde pozitifiz hiç kimseyle görüşmememize bi yere gitmememize rağmen 🤷🏻♀️ Kızım 15 aylık atesi var hiç bir şey yemiyor sadece emiyor. Ben parol , multivitamin ve d vitamini kullanıyorum. Meyve yiyorum su içmeye çalışıyorum. Koku ve tat da gitti bende yedigimden de bi şey anlamıyorum. Geçmiş olsun size de insallah kolayca atlatırız
Berofe Çok geçmiş olsun Benim bebeğim 4 aylıkken geçirdi 3 gün ateş şeklinde,daha sonra ben geçirdim 10 gün çok kötüydüm emzirdiğim için sadece parol içtim vede bitkisel şeyler yedim içtim ve sık sık duşa girdim Allah yardımcınız olsun Allah şifa versin
Kumsal-1034 Mevsimim kızım da sadece ateş oldu 38.5 geçmedi şükür sürekli huzursuzluğu vardı bu belirtirleri oldu öksürük olmadı hiç birimizde canım