Sevilayi Bebeğim 50 günlük sarılık oldu doktor arada mama ver dedi ama mama ismi belirtmedi yenidoğan için mama kullanan anneler hangi mamayı tuketiyo yardımcı olur musunuz 🙏
Kubraokumus Sevilayi sma comfort tavsiye ederim gazını rahatça çıkartır yavrum kilo aldırması da güzel
Feyyyzza Sevilayi herkes farklı bişey söylüyor valla. Bende mama arayışındayım. Karar veremiyorum. Bebelac normal olanı kızıma gaz ve kabızlık yaptı. Mama değiştirmem lazım araştırmadayım. Allah yardımcımız olsun
Mucizebebegim Sevilayi Bebelac Gold tek geçerim maddi bakımdan da iyi olur işinizi görür başta Aptamil kullandık keşke Bebelac kullansaydim içeriği aynı neredeyse
Sevilayi Kubraokumus Teşekkür ederim ilkelerden onu alacaktım kaynanam hero baby daha iyi dedi onu aldım bebeğim ağzına bile koymadı tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏
Berofe Feyyyzza internetten ismini girin detayları yazar Bende sağlıkçıanne var instagramda onun tavsiyesi ile başladım bu mamaya içeriği temiz yazıyordu
Hayriyed Bebelac gold 4. aya kadar olan bebeklerde gaz kaka icin mucize bence fermente bi mama galiba bagirsak icin