zeynepela2 Kızım 2 yaşına girdi durup durup ağlama dediğini yaptırma isteği , istediği olmayınca ağlama krizi yıldım valla allah sabrını vermiyo ne yapcağımı şaşırdım. Bu yollardan gecen anne tavsiyesi bekliyorum
mihrosum Canım merhaba kızım 16 aylık ama aynı bu ıstedıgı olmayınca cok ama cok AglamA. Acaba bu 2 yas sendromu ne zaman baslıyor. Kızım cok aksı inat bir bebek
Sblsrgnsn mihrosum 18 ayligiz bizde de durum ayni 15 16 aylikken basladi gittikce artiyor suanda kendini yere atmaya basladi 2 yasini hic dusunemiyorum🤦♀️
mihrosum Sblsrgnsn asla altını. Degıstı demiyorum canım anca eline telefon verıyorum yoksa tekme atıyor aglıyor kacıuor Yanı gun ıcınde nasıl oyalıcam artık sureklı aglıyor. Boyama yapalım diyorum pastel boyaları alıp yıyıyor. Kalemleri fırlatıp atıyor. Kitaplarımız paramparça ama biraz oyalıulrum kitapla. Sonra nasıl oyalayım bana ne onerırsınız inanın care sızım
Sblsrgnsn mihrosum boyalari benim oglumda yiyordu yeni yeni basladi agzina almamaya zamanla gecer bilac haftadir yemiyor bizimkide suanda hali koltuk ne varsa herseyi boyuyor kitap defter hak getire valla alt degistirmede bende aynisini yapiyorum ya esim oyuncakla oyaliyor yada telefonla dikaktini dagitiyoruz kulot bez kullaniyorum ben daha rahat oluyor giydirmesi bantli beze gore eger bantli kullaniyorsan kulot beze geçin daha rahat oluyor kimildasa bile yamuk baglama derdin olmuyor