Sumeyyem Arkadaşlar sizde Var mı bu dilini cıkarıyor parkta demirleri yalıyor nasıl unutturacam niye yapıyor bilmiyorum
annesinin_kizi Sumeyyem benim kızım da yapıyor yaa 10 ay 13 günlük Evde bile eline ne geçse azına almak istiyor Camın önüne çıkarıyorum mermeri ısırıyor Ortada sehpa olur onu ısırır Bende unutturamıyorum
Sumeyyem Tugbabu59 aynen dilini çıkarıyor değişik şeyler yapıyor parkta demirleri yalıyor napacam bilmiyorum kızıyoruz uyarıyoruz tabi anlamaz ama çok cıkarıyor
Tugbabu59 Sumeyyem ben mesela kızmıyorum ona hep cocuklar buraları yalamaz diyorum üstüne gidince daha cok yapıyo snra bakıyo zatenn canm ki artık kendi bilşyo prize elleme demiyorum bile ellerkenn cocuklar dokunmaz diyo 😅 bırakıyor
Tugbabu59 Sumeyyem ben çok kitap okuyorum anım TV telefon tarzı seyler vermiyorum hiç sürekli sarılar masallar anlatıyorum 20 aylıkto konusmayı basladında dene bence faydası olur konusmasada skntı yok 3 yasa kadar zamanı war
Sumeyyem Tugbabu59 aynen bende tv telefon vermiyorum çok nadir isteyince söylüyor 24 aylık yaşına girecek herseyi biliyor algısı çok iyi Ama kelimesi az