Miraciminannesi Bebegim 5 ay 6 günlük yürütec kullanmayı düşünüyorum kullanan oldu mu zararlı diyorlar ama 7 24 kucakta gezmek istiyor me yapacağımı sasirdim
Aselinnannesii Miraciminannesi valla önerilmiyor bizim doktor da kesinlikle kullanma dedi onun yerine hoppala olabilir dedi. Ama ben bazen bi yemek yiyene kadar yada işim olunca koyuyorum bitirene kadar oyalaniyor napim mecbur uzun süre kalmazsa sıkıntı olmaz pek diye düşünüyorum . Bide gözümüzün önünde olurlarsa doktorlar düşme tehlikesine karşı da önermiyor
Giizz Miraciminannesi yani zararlı hiçbir doktor önermiyor 🤷♀️ Kullanmadım gerek duymadım. Ev kazalarının çoğu yürüteçler yüzünden.
Sedeeff Miraciminannesi doktor önermiyor ama maalesef bizde kullanmaya başladık bir süredir. Aslında gayette hızlandı hareketleri daha iyi ayakta durmaya çabalıyor gibi geldi kısaca biz kullanıyoruz 9 aylık olacağız
Nazlianil20 Miraciminannesi ben 4.ayını doldurdu aldım koydum içine hala da gelip gidiyor işlerimi başka türlü yapamıyorum ne yemek adam akıllı yapabiliyorum ne temizlik 🤷🏼♀️
Miraciminannesi Cok kucakta durmak istiyor bazen is bile yaptırmıyor yemek yaptırmıyor başka öneriniz var mı
Miraciminannesi Ayni şekilde annelerin çilesi her is yarjm kaliyo en azından isimi yapınca kadar almayı düşünüyorum bende
Morfrenk Miraciminannesi 15 gündür koyuyorum şuan 6 aylık günde 1 saati geçirmiyorum bazen 1 saat bile olmuyor, evin işini falan geçtim karnımı doyuramıyorum en azından yemek için bırakıyorum. Umarım bir şey olmaz çok uzun süre bırakmıyorum
23082020 Miraciminannesi ben kullanıyorum 7 ay 24 günlük sürekli kucak istiyor kızım hep yanında oluyorum antrede dolanıyor çoğunlukla kendine zarar vereceği hiçbir şey yok gurbette tek olunca kurtarıcı oluyor valla
Miraciminannesi Bence gelişimi hızlandırır diye düşünüyorum ama eskiden bizim çocukluğumuzda felan koyarlar mis şimdi en ufak biseyde sıkıntı olabiliyor insan tedirgin oluyor