Sariduru Minikoalamm şöyle gazdan kendini sıkıyosa üstünde bı tik kalınsa normal ateşi benim kızımın bibgelek bile giydirsem 37.2 çıkıyor yani 38.5 i geçmeden hastanede perişan olma boşuna bişey yapmazlar tepkileri den az çok anlarsın gazi var gibiyse gaz ilacı bı ise yaramiyodur onu değiştirirsin calpol verince rahatliyomu
Minikoalamm Fatmanur-ali doktorlar en sağlıklı ölçüm makat dediği için öyle yapmıştım yeni anne olduğum için psikolojisi için zararlı olduğunu bilmiyordum bebekken de etkileniyorlar mi
Sariduru Minikoalamm Minikoalamm çok sokmuyosundur heralde ucunu çok hafif degdirceksin zeytin yağ surebilirsin makat girişine bende olcmustum öyle suphede kalınca
Fatmanur-ali Minikoalamm Sünnet bile 3 ay dan sonra yapmayın diyorlar artık bunlar taciz olarak sayılıyor şuan belki anlamaz ama anlamaya başladığında doğru deil kimse psikolojik açıdan sağlığı düşünmüyor
Minikoalamm Sariduru gazı var gibi aslında çok fazla gaz çıkariyor ama yetmiyor demekki tecrübesiz olunca 37.5 görünce çok korkuyorum bide öksürüyor arada hapşırıyor grip gibi de
Sariduru Minikoalamm öksürük hapşırık varsa koltuk altından takip edin devam ederse yine gidin o zaman çünkü Allah korusun salgın var simdi
Gocicim Minikoalamm temassiz icin doktor bana isikta daha fazla cikio vs demisti koltuk alti olcer dorusa cocugun atesi yok elinize nasil gelio elleyince kafasini falan
archmom Minikoalamm makattan yapilan olcum bir derece fazla oluyor diye biliyorum.Siz koltuk alti olcumune bakin
BiricikAilem Minikoalamm Geçmiş olsun bence sürekli takip edin ateşini ki ediyorsunuzdur muhakkak. Üstünü hafifletin, ılık mendillerle ayaklarını kollarını alnını hafif hafif silin. Ateşi düşecektir, düşmezse calpol verin veya doktora gösterin.
hsyn Tortilla ateşe bir sey yapmiyorlar mi ? Atesin sebebi nedir diye tahlil yapilir idrar kan ayrica ilk 3 ay bebekler icin 37.5 yuksek ates geciyor sizin dediginiz 38.5 olan ateş 6 ay ve ustune gecerli
Minikoalamm Gocicim canım benimde 36.6 falan çıkıyor sıcaklığı sıcak geliyor ama işte tecrübesiz olunca streste oluyor ondan da ben mi abartıyorum diye emin olamıyorum
Asl90 Minikoalamm temassız ateş ölçerde alnı baz alın diğer yerler daha yüksek çıkıyor. Hatta kendinizde deneyin. Makat en güvenilir ama dikkat edin zarar vermeyin. Ateşi normal görünüyor kalın giydirmiş olabilrsiniz