Mrv38 Merhaba kayseride olan varmı acaba kızımı 1.aylık olunca göz doktoru muayene edecek dedi doktorumuz önerebileceğiniz hastane doktor var mı?
birfincantuzruhu Mrv38 nerde oturuyorsunuz özel isterseniz tekden hastanesini öneririm ama ücretsiz olsun derseniz ildem semt polikliniğine sabah saat 5 gibi gidip sıra alırsanız ücretsiz muayene ettirebilirsiniz ben irda yaptırdım.
Kayseriyaglamasi Mrv38 şehir hastanesinde yaptırdım öyle randevu almaya da gerek yok sabah dokuzda orda olun sıra oluyor zaten
Mrv38 3children1mom şimdi orası randevusuz almıyor ya normal göz polikinliğinden mi alcam randevuyu yoksa çocuk göz falan varmı
3children1mom Mrv38 Cocuk için olan bolum vardı herhalde hatırlamıyorum o kadarını valla ama cok hızlı bi an önce göndermenin telaşında lar pandemi hastanesi olduğu için
Mrv38 birfincantuzruhu bende mimsinde oturuyorum ücretli ücretsiz farketmez ya birine götürcem sabah 5 te baya erkenmiş😀
Fadimesoy birfincantuzruhu beb birfincantuzruhu 1 aylık bebek göz muayenesi yapıyor mu bide ücreti ne kadardı
birfincantuzruhu Fadimesoy ucretler değişmiştir şuan ne kadar bilmiyorum tekden hastanesini arayıp öğrenebilirsiniz. Ama ilk göz muayenesini de yapıyorlar.
Mrv38 cankuzularim hahaha 😅 valla attığım postu unutmuşum benmi yazmışım diye ilk yoruma baktım adıma😅
Zeydeymen Mrv38 şehir hastanesine gidin sıra beklemiyorsunuz sıra numarası alıcak sınız ama 5 ise onu beklemiyorsunuz önceliği var yenidoğanın. Biz hemen geçtik baktı çıktık